ignitioner Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takashmen Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 mam dla ciebie propozycje załóż teczkę i wrzucaj tam prace, nie ma sensu zakładać nowego wątku dla jednej pracy i do tego każdorazowo jak jakąś zrobisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignitioner Posted March 22, 2013 Author Share Posted March 22, 2013 Aha. Czyli poprostu, odpowiadac w watku? Bo ja nierozumiem jak to dziala:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
takashmen Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 to mnie teraz zaskoczyłeś sprawa jest prosta, zakładasz wątek np. o nazwie TECZKA 2D igniotioner, czy inną zawierającą słowa TECZKA 2D i tam wrzuczasz prace jakie zrobiłeś do tej pory, w jednym poście( wklejasz linki jak zwykle) a potem jak powstanie kolejna praca wklejasz link i komentarz i dajesz wyślij odpowiedź, w taki sam sposób jak napisałeś go nade mną, tylko dołączasz obrazek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignitioner Posted March 23, 2013 Author Share Posted March 23, 2013 ufff Ciezka sprawa chlopaki:P A te stare wywalic co nie zeby niezasmiecaly:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignitioner Posted March 23, 2013 Author Share Posted March 23, 2013 A jak by to przeniesc wszystko co do tej pory opublikowalem, do mojej teczki? tu http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=88177 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts