Napisano 13 Luty 201510 l Autor Dzięki za słowa, motywujące:) Właśnie te zwierządka są z Hotline Miami, nie wiem czy grałeś:) Trzeba się jakoś jeszcze określić/wyrobić się ze stylem:)
Napisano 15 Luty 201510 l Autor Nocny scetchset:) https://www.youtube.com/playlist?list=PL7EWYwaF6E-H65W-hXeKvvO_xNA_kIs5w Daj Bog im zdrowia:P
Napisano 15 Luty 201510 l Gestury, zamiast na kompie zrób na kartkach i zobacz czy nie jest wygodniej;). Poza tym pewnie znasz ten kanał ale i tak radzę dokładnie go przejrzeć https://www.youtube.com/user/ProkoTV/videos Pozdrawiam
Napisano 15 Luty 201510 l Autor Wiesz co, robie to na kartce:) Caly czas w autobusie czy tam gdzie, zamiast gapienia sie w komorke:) Wasnie probje przestawicsie na tablet zeby byl rownie wygodny jak karka:P A prokopenko znam:) Ukrainiec chyba, to moich stron:) dobrze tlumaczy:)
Napisano 18 Luty 201510 l Autor I jeszcze:) Jak ktos czyta to to może zna czy jest jakieś cwiczonko cos na material i swiatło:)
Napisano 19 Luty 201510 l Autor I jeszcze. Mysle ze do konca tygodnia podzialam z tym potem zrobie przerwe i wezme sie za martwiaka:)
Napisano 22 Luty 201510 l Autor Craig Mullins:) gad dam:) Jedno z cwiczen, chyba powoli ogarniam temat. Pare rzeczy zrozumiałem:) Ale jeszcze długo... puki zaczne cos zacnego robić:( Na to trzeba pokory, nestety:/ - - - Połączono posty - - - Jakiś weselszy mi wyszedł Chyba już ususzył tą szklankęXD @DPFantasy Yes my dear:) Caly czas mam wrażenie że trzeba jeszcze więcej:P he he
Napisano 23 Luty 201510 l Autor - - - Połączono posty - - - Jeszcze szkice, trzeba sobie zrobic takie przyzwyczajenie wyrobic:) po 2 seciki
Napisano 21 Marzec 201510 l Autor Photoshop i Wacom plus nagranie:) nic szczegolnego. W tej technice robie swoj cholerny dyplom od roku:/
Napisano 28 Maj 20159 l Autor Troche szkiców:) jak ogarne się ze szkołą przysiąde mocniej. Narazie nic nienadaje się do oglądania:(
Napisano 6 Czerwiec 20159 l ignitioner napisał: W tej technice robie swoj cholerny dyplom od roku:/ Wrzucisz po obronie całość? :)
Napisano 15 Sierpień 20159 l Autor - - - Połączono posty - - - - - - Połączono posty - - - - - - Połączono posty - - -
Napisano 4 Wrzesień 20159 l Autor Niewiem dokładnie jak tą przestrzeń wypełnić może ktoś z was zna jakiś fajoski tuturealek dla światła w takim sarajczyku?