dexter47 Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 witam mam problem z zrobieniem prowadnicy takiej jak w biurku co sie szafki otwiera jak juz wszystko zalinkuje i zrobię że działa to nie mogę przesunąć prowadnicy w zaplanowane miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 Kurde, patrzę na to swoje biurko i patrzę - ale nie mam ani żadnej prowadnicy ani tym bardziej szafki. Może wrzuć jakiś obrazek o co Ci dokładnie chodzi, bo tylko zgadywać można :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 30 Marzec 2013 Autor Share Napisano 30 Marzec 2013 coś takiego mi się dzieje jak próbuje przesunąć prowadnice składa się ona z 4 części które powinny przesuwać się tylko w 1 osi i po wysunięciu jednej powinna się zacząć wysuwać druga jak to zrobić by można było po zrobieniu wszystko przesunąć w odpowiednie miejsce i odpowiednio to z rotować ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi