shadowsexpe Napisano 1 Kwiecień 2013 Napisano 1 Kwiecień 2013 Witam mam pytanie jakie biblioteki modeli drzew polecicie do multiscatera, na wstępie napisze że evermotion odpada: za długo się liczy a modele nawet po przerobieniu w proxy przy większej ilości wywalają mi maxa, nie jest tu winny ram bo równocześnie na jakiś za free drzewkach od forest packa mogę zrobić cały las ;) i rendery idą szybko bezproblemowo.
MariushO Napisano 1 Kwiecień 2013 Napisano 1 Kwiecień 2013 Z tego co wiem to XFrog miał kiedyś dużo modeli darmowych. http://xfrog.com/category/samples.html Popatrz tam. A i w tych płatnych dużo można wybrać za rozsadna cene.
shadowsexpe Napisano 1 Kwiecień 2013 Autor Napisano 1 Kwiecień 2013 (edytowane) Dzięki jakos o nich nie pomyślałem, a ogólnie nie ma znaczenia czy komercyjne czy za free, może wiesz coś na temat drzew od R&D bo trawy dosyć wolno się od nich liczyły natomiast rośliny ogrodowe które mam od nich liczą się szybko i wychodza dosyć ciekawie up ----------------------------------------------------------------------------------------------- właśnie zerknąłem że xfrog jest w pełni kompatybilny z forest pack. Edytowane 1 Kwiecień 2013 przez shadowsexpe
MariushO Napisano 1 Kwiecień 2013 Napisano 1 Kwiecień 2013 z R&D nie miałem nigdy do czynienia. XFrog ma niektóre modele dosyć ciężkie, ale jak dla mnie to jedna z najlepszych bibliotek dzrzew i roslinnosci na rynku. Kiedys bawiłem się Onyx Tree, ale chyba bez zakupienia licencji to nic nie zdziałasz. Musisz popatrzeć na ich stronie, może cos się zmienilo.
Rekomendowane odpowiedzi