Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej,

Przedstawiam projekt wnętrza kliniki dentystycznej, które miałem okazję projektować jakiś czas temu. Obiekt jest w trakcie realizacji :)

Soft: 3ds Max + MentalRay + PS

Dodatkowo pod koniec klient poprosił mnie o wykonanie renderów zewnętrza kliniki, gdyż dotychczasowe wizki był niewystarczające do reklamy.

Zachęcam do komentowania zarówno renderów jak i projektu (wnętrza!! :D)

JOV8H16.jpg

uWaVzRF.jpg

lwL77rP.jpg

eqsGit0.jpg

KaBOrZJ.jpg

9CQIH3L.jpg

i dodatkowo exteriory

dPNXZzG.jpg

ftewQnM.jpg

KePv9xT.jpg

tGl7f3z.jpg

Edytowane przez mercedesslr

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zaproponuj tv w suficie dla operowanego. To na prawdę potrafi odwrócić uwagę od tego co się dzieje w paszczy :)

Napisano

Żena za pultem na pierwszym ujęciu żywa reklama zdrowej i świecącej paszczęki ;) ogólnie na plus;)

Trochę to ziarno psuje efekt szczególnie na podłodze i fotelach w korytarzu, na 5 ujęciu fov się koledze rozjechał, pomysł z tv niczego sobie tylko z matowym ekranem a nie szybą ;)

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze! :)

co do ziarna to nie wiem co zrobić aby je usunąć ;/ utawienia renderu były wysokie a i tak nie mogłem się ich pozbyć... Pracuję z Mentalem

TV w suficie niestety odpada. O ile się orientuję takie atrakcje mogą być domówione jako część unitu dentystycznego. Poza tym nie wiadomo na 100% czy to będą gabinety dentystyczne czy lekarskie dlatego umeblowanie miało być uniwersalne :)