mercedesslr Napisano 1 Kwiecień 2013 Napisano 1 Kwiecień 2013 (edytowane) Hej, Przedstawiam projekt wnętrza kliniki dentystycznej, które miałem okazję projektować jakiś czas temu. Obiekt jest w trakcie realizacji :) Soft: 3ds Max + MentalRay + PS Dodatkowo pod koniec klient poprosił mnie o wykonanie renderów zewnętrza kliniki, gdyż dotychczasowe wizki był niewystarczające do reklamy. Zachęcam do komentowania zarówno renderów jak i projektu (wnętrza!! :D) i dodatkowo exteriory Edytowane 3 Kwiecień 2013 przez mercedesslr
Zbychowaty Napisano 2 Kwiecień 2013 Napisano 2 Kwiecień 2013 Zaproponuj tv w suficie dla operowanego. To na prawdę potrafi odwrócić uwagę od tego co się dzieje w paszczy :)
shadowsexpe Napisano 2 Kwiecień 2013 Napisano 2 Kwiecień 2013 Żena za pultem na pierwszym ujęciu żywa reklama zdrowej i świecącej paszczęki ;) ogólnie na plus;) Trochę to ziarno psuje efekt szczególnie na podłodze i fotelach w korytarzu, na 5 ujęciu fov się koledze rozjechał, pomysł z tv niczego sobie tylko z matowym ekranem a nie szybą ;)
mercedesslr Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Napisano 3 Kwiecień 2013 Dzięki za komentarze! :) co do ziarna to nie wiem co zrobić aby je usunąć ;/ utawienia renderu były wysokie a i tak nie mogłem się ich pozbyć... Pracuję z Mentalem TV w suficie niestety odpada. O ile się orientuję takie atrakcje mogą być domówione jako część unitu dentystycznego. Poza tym nie wiadomo na 100% czy to będą gabinety dentystyczne czy lekarskie dlatego umeblowanie miało być uniwersalne :)
Rekomendowane odpowiedzi