kosaprzemo Napisano 11 Kwiecień 2013 Share Napisano 11 Kwiecień 2013 Witam. Mam problem, ponieważ chciałbym podpalić tylko drugi event w PF. Drugi event zaczyna się z pierwszego przez colision spawn. Jakich operatorów użyć? żeby palił się tylko ten drugi po colision spawn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 11 Kwiecień 2013 Share Napisano 11 Kwiecień 2013 A masz opcje emitowania z danej grupy? Bo jeżeli tak to po prostu w momencia przejścia particla na drugi event zmienia się grupa i problem załatwiony ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosaprzemo Napisano 11 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2013 hmmm chyba nie mam pojęcia o czym mówisz ;D możesz bardziej nakreślić mi sytuację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 12 Kwiecień 2013 Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Nie uzywam sam max'a ani PF(troche ostatnio TP się uczę, ale to inna sprawa), ale znalazłem coś takiego http://www.orbaz.com/products/particle-flow-tools-groups.html, więc zakładam, że PF są grupy chyba, że sie myle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi