szczuro Napisano 14 Kwiecień 2013 Napisano 14 Kwiecień 2013 Czas coś porbić do portfolio, pajączek ze speeda kiedyś dawno temu, reszta modeli też na szybko.
Gość Chrupek3D Napisano 15 Kwiecień 2013 Napisano 15 Kwiecień 2013 szczuro, a możesz wrzucić ten fajny plastic jako zdjatko nodów lub scene?
szczuro Napisano 15 Kwiecień 2013 Autor Napisano 15 Kwiecień 2013 Sabazx6r: Dzieki Chrupek: możesz sprecyzować który?
szczuro Napisano 15 Kwiecień 2013 Autor Napisano 15 Kwiecień 2013 to nic nadzwyczajnego mały up, skorupka jajka, próbowałem zrobić postpro na nodach
Gość Chrupek3D Napisano 17 Kwiecień 2013 Napisano 17 Kwiecień 2013 (edytowane) dzięki szczuro, faktycznie mało skomplikowany ;) dobra HDR'ka czyni cuda... sorka, ze tak sobie pozwolę tutaj, ale uparłem sie, ze zrobię podobny plastic do Twojego :-) Edytowane 18 Kwiecień 2013 przez Chrupek3D
szczuro Napisano 20 Kwiecień 2013 Autor Napisano 20 Kwiecień 2013 u mnie nie hdrki :) tylko 3 plane z emit :) up
Szosz Napisano 20 Kwiecień 2013 Napisano 20 Kwiecień 2013 Rzeczywiście spoczko wyszło. Początkuję, więc zapytam, czy na zwykłym vraymt może uzyska sumie takich segmentów plastiku? Dajcie krytyki opis co dają te wszystkie dodatki i bajerki?
szczuro Napisano 20 Kwiecień 2013 Autor Napisano 20 Kwiecień 2013 Szosz: Dzieki, a co to twojego pytania to nie wiem, :) to jest blenderowy Cycles a nie Vray, ale jak ktoś zna odpowiedź na twoje pytanie może odpowie. mały up: zrigowane oczy
eboo Napisano 20 Kwiecień 2013 Napisano 20 Kwiecień 2013 Fajny alien,chciałbym tak operować materiałami w blendzie bo mi wgl nei wychodzą;p
Szosz Napisano 20 Kwiecień 2013 Napisano 20 Kwiecień 2013 Ok Ja działam w maxie. Stąd pytanie o materiał. Teraz rozumiem moje zdziwienie w materiale. Wysłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
szczuro Napisano 21 Kwiecień 2013 Autor Napisano 21 Kwiecień 2013 eboo: dzieki, ja też długo byłem słaby z materiałów, od jakiegoś czasu (w tej pracy też) skupiłem się właśnie na materiałach, więc teraz cieszę się, że się podobają. :) wygląda na to, że trzeba ćwiczyć to co Ci nie wychodzi i tyle ;) Szosz: spoko ;) miło wiedzieć, że zbliżyłem się do poziomu Vraya :) chyba już nie będę jej poprawiał :)
Szosz Napisano 21 Kwiecień 2013 Napisano 21 Kwiecień 2013 No ja dopiero zaczynam działać w maxie i vray, ale, żeby dojść do poziomu Twojej wizki to dużo wpisy w Warcie jeszcze upłynie. Wizka do port jest niezłą. Podziałaj jeszcze z chęcią popatrzę na szczegóły techniczne.
Rekomendowane odpowiedzi