Napisano 18 Kwiecień 201312 l Jakos nie widzialem zeby ktos tutaj wrzucal trailery z tego filmu Trailer 1 i nowy Trailer 2 ciekawostka z planu - budzet filmu to ponoc 4.8mln $
Napisano 18 Kwiecień 201312 l Pierwszy trailer z pewnością lepszy. Osobiście nie mogę się doczekać, aż wybiorę się na ten film do kina. Niezorientowanym w temacie, a lubującym się w Refnowskich filmach, gorąco polecam całą trylogię Pusher. Kino ciężkie, w sumie niszowe, ale mimo wszystko powiew świeżości przy tych wszystkich "hollywoodzkich blockbusterach". Dla wytrwałych super smaczek w postaci dość sporego polskiego akcentu w części trzeciej. Aha, remake z 2012 omijać szerokim łukiem (przynajmniej do czasu oglądnięcia oryginału). P.S. Soundtracku z remake'u autorstwa Orbitala nie omijać! :P
Napisano 19 Kwiecień 201312 l fajny plakat wkleiłeś wreszcie czuje się przystojniejszy od Goslinga. zapowiada się połaczenie Drive z Oldboyem. Fajnie, ze w mainstreamie przebija się azjatycki klimat, tamtejsze współczesne kino akcji jest naprawdę ciekawsze niż hollywoodzkie. A już na pewno operatorzy nie kalkują aż tak bardzo.
Napisano 19 Kwiecień 201312 l W Cannes chyba 22 maja, w kinach dopiero 19 lipca :S (Poprawcie mnie, jeśli coś pomyliłem)