Kusanagi Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Jakos nie widzialem zeby ktos tutaj wrzucal trailery z tego filmu Trailer 1 i nowy Trailer 2 ciekawostka z planu - budzet filmu to ponoc 4.8mln $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Pierwszy trailer z pewnością lepszy. Osobiście nie mogę się doczekać, aż wybiorę się na ten film do kina. Niezorientowanym w temacie, a lubującym się w Refnowskich filmach, gorąco polecam całą trylogię Pusher. Kino ciężkie, w sumie niszowe, ale mimo wszystko powiew świeżości przy tych wszystkich "hollywoodzkich blockbusterach". Dla wytrwałych super smaczek w postaci dość sporego polskiego akcentu w części trzeciej. Aha, remake z 2012 omijać szerokim łukiem (przynajmniej do czasu oglądnięcia oryginału). P.S. Soundtracku z remake'u autorstwa Orbitala nie omijać! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Jakos nie mój klimat, choć filmowo zapewne będzie perełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Kwiecień 2013 Share Napisano 19 Kwiecień 2013 fajny plakat wkleiłeś wreszcie czuje się przystojniejszy od Goslinga. zapowiada się połaczenie Drive z Oldboyem. Fajnie, ze w mainstreamie przebija się azjatycki klimat, tamtejsze współczesne kino akcji jest naprawdę ciekawsze niż hollywoodzkie. A już na pewno operatorzy nie kalkują aż tak bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 19 Kwiecień 2013 Share Napisano 19 Kwiecień 2013 mi klimatycznie bardzo to siadło. Kiedy premiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 19 Kwiecień 2013 Share Napisano 19 Kwiecień 2013 W Cannes chyba 22 maja, w kinach dopiero 19 lipca :S (Poprawcie mnie, jeśli coś pomyliłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi