Jacek12 Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 witam serdecznie może powiecie kilka słów na temat tej pracy pozdrawiam Jacek
Marcin Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 hmm ... nie za duzo tych okien ? dziwnie to wygląda ... i tak roztropnie .... floor tez mogl by miec troche inny kolor ..... a drewno kolor jasniejszy .... ogolnie 3/6
imprecis Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 Mam mieszane uczucia :/ Daj inne ujecie, bo to wyglada jak jadalnia a nie kuchnia, wogole mebli kuchennych nie widac :/ Kolorystyka nie podoba mi sie, takie polaczenie komuny z czyms nowoczesnym :/ Poszczegolne elementy nie sa zle...ale jako calosc nie prezentuje sie to zbyt dobrze..A co to za dziura w podlodze w prawym dolnym rogu kadru ??? :P ...Tam w tyle to lodowka ?? Bo jesli tak to wyglada jak za komuny.. Sam koncept strasznie prostacki, taka komuna z czyms nowoczesniejszym....Ale ogolnie zle to nie jest....zabraklo raczej konceptu :/
asfalton Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 sprobuj moze znalesc inne ujecia dla pokoju
fotoas Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 "k" zapowiada sie bosko..tylko zmien ujecie delikatnie, za duzo sufitki troszke dynamiki jeszcze i bedzie cacy ladny renderek tak wogole. Ju zwidac jak tam swiatelko sobie bryka sympatycznie .. czym renderowane ? Fotoas
Jacek12 Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Napisano 24 Sierpień 2004 Witam renderowałem t vrayem a ujęcia są takie bo musiałem pokazać to w normalny sposób bo takie było życzenie Pozdrawiam Jacek
Wielka_Siostra Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 Kolorystyka lekko kaszaniasta, ale de gustibus... Projektowo może być jak dla mnie, poza tym pewnie tutaj inwestor maczał swe łapy, więc się nie czepiam. Czepię się tylko delikatnie podłogi w salonie - prostokąt płytek wychodzący z przedpokoju do salonu jest OK, ale drażni mię to, że spotyka się rogiem z prostokątem dywanu, a moim zdaniem takie sztuczki z materiałami na podłodze powinny być wyeksponowane i mieć odpowiednią scenerię. Przez ten dywan zrobił się trochę kompozycyjny nieporządek. No, ale kto by tam na takie rzeczy uwagę zwracał;-) Co to ja jeszcze... acha. Moim zdaniem rendery są trochę gumowe i niezbyt realistyczne.
Conrad Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 hmmm, niby wporzo ale render mało realistyczny i troche rozmazane, jak zobaczylem pierwszy render to mi sie bruce wszechmogący przypomniał:)
Jacek12 Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Napisano 24 Sierpień 2004 wielka siostro masz rację co do tego dywanu w koncowych renderach już tego nie będzie pozdrawiam Jacek Kufer a czemu brus ci się przypmniał jak teraz to wyszło
yaras Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 ogolnie praca mi sie podoba. a jedyne co budzi moje zastrzezenia, to material lodowki, tej "lady" na przodzie i szafek przy lodowce.
Rekomendowane odpowiedzi