Napisano 23 Sierpień 200420 l witam serdecznie może powiecie kilka słów na temat tej pracy pozdrawiam Jacek
Napisano 23 Sierpień 200420 l hmm ... nie za duzo tych okien ? dziwnie to wygląda ... i tak roztropnie .... floor tez mogl by miec troche inny kolor ..... a drewno kolor jasniejszy .... ogolnie 3/6
Napisano 23 Sierpień 200420 l Mam mieszane uczucia :/ Daj inne ujecie, bo to wyglada jak jadalnia a nie kuchnia, wogole mebli kuchennych nie widac :/ Kolorystyka nie podoba mi sie, takie polaczenie komuny z czyms nowoczesnym :/ Poszczegolne elementy nie sa zle...ale jako calosc nie prezentuje sie to zbyt dobrze..A co to za dziura w podlodze w prawym dolnym rogu kadru ??? :P ...Tam w tyle to lodowka ?? Bo jesli tak to wyglada jak za komuny.. Sam koncept strasznie prostacki, taka komuna z czyms nowoczesniejszym....Ale ogolnie zle to nie jest....zabraklo raczej konceptu :/
Napisano 24 Sierpień 200420 l "k" zapowiada sie bosko..tylko zmien ujecie delikatnie, za duzo sufitki troszke dynamiki jeszcze i bedzie cacy ladny renderek tak wogole. Ju zwidac jak tam swiatelko sobie bryka sympatycznie .. czym renderowane ? Fotoas
Napisano 24 Sierpień 200420 l Autor Witam renderowałem t vrayem a ujęcia są takie bo musiałem pokazać to w normalny sposób bo takie było życzenie Pozdrawiam Jacek
Napisano 24 Sierpień 200420 l Kolorystyka lekko kaszaniasta, ale de gustibus... Projektowo może być jak dla mnie, poza tym pewnie tutaj inwestor maczał swe łapy, więc się nie czepiam. Czepię się tylko delikatnie podłogi w salonie - prostokąt płytek wychodzący z przedpokoju do salonu jest OK, ale drażni mię to, że spotyka się rogiem z prostokątem dywanu, a moim zdaniem takie sztuczki z materiałami na podłodze powinny być wyeksponowane i mieć odpowiednią scenerię. Przez ten dywan zrobił się trochę kompozycyjny nieporządek. No, ale kto by tam na takie rzeczy uwagę zwracał;-) Co to ja jeszcze... acha. Moim zdaniem rendery są trochę gumowe i niezbyt realistyczne.
Napisano 24 Sierpień 200420 l hmmm, niby wporzo ale render mało realistyczny i troche rozmazane, jak zobaczylem pierwszy render to mi sie bruce wszechmogący przypomniał:)
Napisano 24 Sierpień 200420 l Autor wielka siostro masz rację co do tego dywanu w koncowych renderach już tego nie będzie pozdrawiam Jacek Kufer a czemu brus ci się przypmniał jak teraz to wyszło
Napisano 25 Sierpień 200420 l ogolnie praca mi sie podoba. a jedyne co budzi moje zastrzezenia, to material lodowki, tej "lady" na przodzie i szafek przy lodowce.