Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej!

Chciałbym spróbować zrobić animację w której człowiek wyskakuje z piasku a ten piasek zachowuje sie jak piasek czyli lekka mgiełka opadanie ziarenek itp. wstępnie mam taka testowa animację i teraz zastanawiam się jak to zrobić najlepszym sposobem.

Chodzi o to że z samego początku ma być na nim usypana górka piasku a podczas kiedy on dynamicznie się podnosi wszystko sie rozsypuje.

Czy wie ktoś jak coś takiego zrobić?? może widzieliście jakies podobne kursy z których mógłbym skorzystać??

Pozdrawiam!

[video=youtube_share;3yjmPoBp_eQ]

A poniżej MOJE INSPIRACJE:

[video=youtube_share;Txnf4s7eWs0]

[video=youtube_share;URm9EMrhWF8]

[video=youtube_share;x4NFga4_xf4]

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No nie... Dobra drugie pytanie Particle flow czy Thinking particles? Czy co tam jest w maxie?

Napisano

I w tym, i w tym to zrobisz, ale ogolnie by wygladalo to dobrze to jest grubsza robota.

Uncel nie kozakuj, bo zwykly user nie zrobi tego ot tak, jednym pstryknieciem:)

Edytowane przez Traitor

Napisano

PF nie jest takie wcale zle, jak je niektorzy malują. Zwlaszcza ze duzo osob ktora je krytykuje, nie miala nigdy do czynienia z PF Toolbox'ami.

Napisano

Wiesz dla mnie cały max to zło... Jak może jakiś soft być na tyle bezczelny, zeby nie mieć trybu sterowania camerą jak w May'i :P

- - - Połączono posty - - -

Wiesz dla mnie cały max to zło... Jak może jakiś soft być na tyle bezczelny, zeby nie mieć trybu sterowania camerą jak w May'i :P

A tak serio to chodzi o UI i te sprawy.