adam_m Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 (edytowane) Witam, Chciałbym Wam zaprezentować projekt, nad którym ostatnio pracowałem. Wszelkie komentarze mile widziane. Soft: 3ds max 2013, VRay 2 Edytowane 3 Maj 2013 przez adam_m
Loki Napisano 1 Maj 2013 Napisano 1 Maj 2013 Budynek się przewraca - horyzont widoku za oknem jest zdecydowanie za wysoko. Poza tym - fajnie czysto. Ładna podłoga - zwłaszcza fajnie wygląda z lewej strony - obszar w cieniu. Dywan mógł by mieć jakiś cień wewnątrz - wydaje się nienaturalnie świecić bielą. Materiał sofy też spoko.
Pawelkos Napisano 1 Maj 2013 Napisano 1 Maj 2013 Ja w zasasadzie to samo co Loki fajny metarial podlogi i sofy. Ladna wizka, fajny klimat tylko dywan nieteges stolik na nim cos cieni nie rzuca no i horyznot sie nie zgadza
JakóbM Napisano 1 Maj 2013 Napisano 1 Maj 2013 Na dywanie nie ma żadnych cieni od stoliczków. Ale całokształt bardzo ładnie się prezentuje. Światło bardzo fajne.Az się prosi o rożne warianty kolorystyczne.
adam_m Napisano 3 Maj 2013 Autor Napisano 3 Maj 2013 Dzięki koledzy za uwagi. W pierwszym poście wstawiłem poprawioną wersję.
Rekomendowane odpowiedzi