Gość aleXx Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 Witam! Mam problem z instalacją 3 Ds maxa. Podczas jego instalacji wyskakuje okno z napisem : " installation complete. some products failed to install " . Byłbym wdzięczny jakby ktoś krok po kroku wytłumaczył mi jak rozwiązać ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 zerknij tutaj http://forums.autodesk.com/t5/Installation-Licensing/Some-Products-Fail-to-Install-Result-1603/td-p/3382347 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aleXx Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 mój angielski jest raczej na słabym poziomie i niewiele z tego rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 Dowiedz się z instalacją czego jest problem, bo max w sumie ma trochę składników i ciężko będzie coś powiedzieć. Jakiś screen, coś? Jesteś pewny, że masz zainstalowane wszystkie składniki niezbędne do prawidłowego działania/zainstalowania maxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 dosyć często maxa nie daje się założyć jeśli nie posiadasz odpowiedniej wersji net framework 2013 potrzebował minimum wersji 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 Co nie znaczy że im wyższa wersja tym lepsza - pamiętam że były kłopoty z którąś z wersji wyższych, uniemożliwiała ona wręcz instalację jak i uruchomienie maxa. Najlepiej zainstaluj to, co jest w maxowych katalogach, tam jest wszystko co jest wymagane, w 100% działające wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 Miłosz3ds 4,5 wywalał maxa, autocada i revita z serii 2012 dopóki tego nie poprawili dlatego pisałem zęby zainstalować minimum wymagane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aleXx Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 przesyłam screena dziennika instalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peerbe111 Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 Visuala nie instaluje. Może masz nowszą wersje i starsza się nie chce zainstalować. Najlepiej to spróbuj wszystkie Visual'e przez panel sterowania wyrzucić i wtedy sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aleXx Napisano 2 Maj 2013 Share Napisano 2 Maj 2013 nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 Ewidentnie Visual. A jaką masz nazwę użytkownika w Windowsie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peerbe111 Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 Sprawdź jeszcze czy przy instalacji można pominąć Visual'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi