Napisano 2 Maj 201311 l Witam! Mam problem z instalacją 3 Ds maxa. Podczas jego instalacji wyskakuje okno z napisem : " installation complete. some products failed to install " . Byłbym wdzięczny jakby ktoś krok po kroku wytłumaczył mi jak rozwiązać ten problem.
Napisano 2 Maj 201311 l zerknij tutaj http://forums.autodesk.com/t5/Installation-Licensing/Some-Products-Fail-to-Install-Result-1603/td-p/3382347
Napisano 2 Maj 201311 l Dowiedz się z instalacją czego jest problem, bo max w sumie ma trochę składników i ciężko będzie coś powiedzieć. Jakiś screen, coś? Jesteś pewny, że masz zainstalowane wszystkie składniki niezbędne do prawidłowego działania/zainstalowania maxa?
Napisano 2 Maj 201311 l dosyć często maxa nie daje się założyć jeśli nie posiadasz odpowiedniej wersji net framework 2013 potrzebował minimum wersji 4
Napisano 2 Maj 201311 l Co nie znaczy że im wyższa wersja tym lepsza - pamiętam że były kłopoty z którąś z wersji wyższych, uniemożliwiała ona wręcz instalację jak i uruchomienie maxa. Najlepiej zainstaluj to, co jest w maxowych katalogach, tam jest wszystko co jest wymagane, w 100% działające wersje.
Napisano 2 Maj 201311 l Miłosz3ds 4,5 wywalał maxa, autocada i revita z serii 2012 dopóki tego nie poprawili dlatego pisałem zęby zainstalować minimum wymagane ;)
Napisano 2 Maj 201311 l Visuala nie instaluje. Może masz nowszą wersje i starsza się nie chce zainstalować. Najlepiej to spróbuj wszystkie Visual'e przez panel sterowania wyrzucić i wtedy sprawdź.