Christian Noir Stein Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 W końcu zrobiłem www - doszedłem do wniosku, że na razie lepiej miec chociaż coś takiego aniżeli NIC. Jako że ze znajomością html,php itp. u mnie straszliwie na bakier po prostu pociąłem to w ImageReady. Tym niemniej wszelkie uwagi będą bardzo pomocne (obecnie planuję jeszcze dac podświetlane przyciski, obrazki w galerii zmieniające jasność w momencie najechania nań myszką oraz jakieś okienko by lepiej pokazywac obrazki) Adres : http://republika.pl/christiannoirstein/ Pozdrawiam
RK Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 IMHO kompozycja głównego kadru - postać w nim wpisana w sztywne, prostokątne ramki wygląda trochę sztywno i bardzo widać to low poly, dlatego troszkę to nie siedzi. Nie wiem czy angielski w 100 % ok - wydaje mi isę że są drobne pomyłki ale sam znam go raczej... słabo. Przejrzyste, czyste, menu- funkcję spełni napewno- sam layout można pewnie poprawić ale tu webowcy lepiej Ci poradzą niż ja.
Christian Noir Stein Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Napisano 24 Sierpień 2004 Tak pomyłki są - właśnie je poporawiam :)
Leru Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 Christian -> jak tu wejdzie Dirty to masz nieciekawą sytuację :P na I stronie jest błąd: Page has been opened, tego jestem na 100% pewien ale pewnie Dirty by znalazł więcej. Ogólnie ładna, nawet bardzo ładna strona :) (acha i no tak też z Olsztyna jestem i czasem przeglądam ten cały Hamburg-LAN :P)
Christian Noir Stein Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Napisano 24 Sierpień 2004 Leru - Page has been opened. Let me know... :) I thx za opinię :) Myślałem że będzie raczej negatywna biorąc pod uwagę moje ostatnie layouty :P
Christian Noir Stein Napisano 28 Sierpień 2004 Autor Napisano 28 Sierpień 2004 Dodałem parę pierdołek - na razie poluję na w miarę tani i solidny hosting www z domeną.
asblaze Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 sprawdź na http://www.li.pl. trzymam u nich jedą domenkę :)
DarK Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 asblaze dzieki :) Ja z tego bardzo skoshystauem i juz rejestruje domenke :). Masz domenke ale gdzie serwer?xD. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi