Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

W końcu zrobiłem www - doszedłem do wniosku, że na razie lepiej miec chociaż coś takiego aniżeli NIC.

Jako że ze znajomością html,php itp. u mnie straszliwie na bakier po prostu pociąłem to w ImageReady.

Tym niemniej wszelkie uwagi będą bardzo pomocne (obecnie planuję jeszcze dac podświetlane przyciski, obrazki w galerii zmieniające jasność w momencie najechania nań myszką oraz jakieś okienko by lepiej pokazywac obrazki)

Adres : http://republika.pl/christiannoirstein/

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

IMHO kompozycja głównego kadru - postać w nim wpisana w sztywne, prostokątne ramki wygląda trochę sztywno i bardzo widać to low poly, dlatego troszkę to nie siedzi.

Nie wiem czy angielski w 100 % ok - wydaje mi isę że są drobne pomyłki ale sam znam go raczej... słabo. Przejrzyste, czyste, menu- funkcję spełni napewno- sam layout można pewnie poprawić ale tu webowcy lepiej Ci poradzą niż ja.

Napisano

Christian -> jak tu wejdzie Dirty to masz nieciekawą sytuację :P

na I stronie jest błąd: Page has been opened, tego jestem na 100% pewien ale pewnie Dirty by znalazł więcej.

Ogólnie ładna, nawet bardzo ładna strona :)

(acha i no tak też z Olsztyna jestem i czasem przeglądam ten cały Hamburg-LAN :P)

Napisano

asblaze dzieki :) Ja z tego bardzo skoshystauem i juz rejestruje domenke :). Masz domenke ale gdzie serwer?xD. Pozdro.