dzikson Napisano 23 Maj 2013 Napisano 23 Maj 2013 Dzień dobry. Aktualnie mam na stanie stary crt 19" i wyświetlacz 17,3" z laptopa. Poszukuję tańszego monitora do web designu i grafiki 2d. Rozmiar jaki mnie interesuje to 22-27". Rodzaj matrycy najlepiej IPS, ale dobrej jakości TN również nie pogardzę. Chciałbym mieć także pivot'a. Mój budżet to 1000 zł z hakiem. Proszę o pomoc w doborze firmy i modelu. Pozdrawiam
adek Napisano 8 Czerwiec 2013 Napisano 8 Czerwiec 2013 Z IPS w tej cenie to może być chyba problem. Sam chętnie byłbym zainteresowany czymś podobnym.
olaf Napisano 8 Czerwiec 2013 Napisano 8 Czerwiec 2013 bylo kilka mies troche o minitorach. Polecam poszperać. Nie pamiętam cen ale pojawiło się kilka dobrych i tanich w propozycjach.
dzikson Napisano 8 Czerwiec 2013 Autor Napisano 8 Czerwiec 2013 za ok 750zł jest iiyama z ips 23" nie wiem jaka jakość przy tej cenie dlatego chciałem poradzić się bardziej obeznanych ode mnie grafików:)
Orangegraphics Napisano 8 Czerwiec 2013 Napisano 8 Czerwiec 2013 jak ja rozpatrywałem temat chwilę temu to okazało się że lepiej dopłacić i dorwać dell-a u2410 , broń boże nie nowszego u2412, ponieważ jest dużo gorszy.
Rekomendowane odpowiedzi