Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Siema nakręciłem 30 minutowy filmik w którym opisuje jakich technik używam aby w przypadku średniego renderu wydobyć z niego ciekawą kolorystykę klimat czy światło.

iklJWt9W2&index=5
  • Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 6,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jakbyś zamiast klikania w warsty i kaleczenia uszu faktycznie pokazał coś to nawet byś sie w 5-6minutach zmieścił :)

ale nie powiem, że zobaczyłem czesgś nowego - bo nie wiedziałem ze ktokolwiek używa w ogóle tego okienka z procentami zoomów ;)

Napisano
  • Autor
jakbyś zamiast klikania w warsty i kaleczenia uszu faktycznie pokazał coś to nawet byś sie w 5-6minutach zmieścił :)

ale nie powiem, że zobaczyłem czesgś nowego - bo nie wiedziałem ze ktokolwiek używa w ogóle tego okienka z procentami zoomów ;)

no właśnie też myślałem że wszyscy znają to i owo. ale sporo osób prosiło o ten klip więc nakręciłem druga sprawa 3-4 w nocy spane po 2H z rzędu. Myliło mi się wszystko z tego powodu tak dużo pomyłek w angielskim :>

no i druga sprawa jestem totalnym amatorem w robieniu tutorialów zdecydowanie bardziej wolałem branie ludzi pod skrzydło i uczyłem ich aby sami się uczyli, a nie z tutków.

Edytowane przez Kramon