Napisano 27 Maj 201311 l Siema nakręciłem 30 minutowy filmik w którym opisuje jakich technik używam aby w przypadku średniego renderu wydobyć z niego ciekawą kolorystykę klimat czy światło. iklJWt9W2&index=5
Napisano 27 Maj 201311 l jakbyś zamiast klikania w warsty i kaleczenia uszu faktycznie pokazał coś to nawet byś sie w 5-6minutach zmieścił :) ale nie powiem, że zobaczyłem czesgś nowego - bo nie wiedziałem ze ktokolwiek używa w ogóle tego okienka z procentami zoomów ;)
Napisano 27 Maj 201311 l Autor jakbyś zamiast klikania w warsty i kaleczenia uszu faktycznie pokazał coś to nawet byś sie w 5-6minutach zmieścił :) ale nie powiem, że zobaczyłem czesgś nowego - bo nie wiedziałem ze ktokolwiek używa w ogóle tego okienka z procentami zoomów ;) no właśnie też myślałem że wszyscy znają to i owo. ale sporo osób prosiło o ten klip więc nakręciłem druga sprawa 3-4 w nocy spane po 2H z rzędu. Myliło mi się wszystko z tego powodu tak dużo pomyłek w angielskim :> no i druga sprawa jestem totalnym amatorem w robieniu tutorialów zdecydowanie bardziej wolałem branie ludzi pod skrzydło i uczyłem ich aby sami się uczyli, a nie z tutków. Edytowane 27 Maj 201311 l przez Kramon