Kramon Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Siema nakręciłem 30 minutowy filmik w którym opisuje jakich technik używam aby w przypadku średniego renderu wydobyć z niego ciekawą kolorystykę klimat czy światło. iklJWt9W2&index=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaf Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 jakbyś zamiast klikania w warsty i kaleczenia uszu faktycznie pokazał coś to nawet byś sie w 5-6minutach zmieścił :) ale nie powiem, że zobaczyłem czesgś nowego - bo nie wiedziałem ze ktokolwiek używa w ogóle tego okienka z procentami zoomów ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kramon Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 (edited) jakbyś zamiast klikania w warsty i kaleczenia uszu faktycznie pokazał coś to nawet byś sie w 5-6minutach zmieścił :) ale nie powiem, że zobaczyłem czesgś nowego - bo nie wiedziałem ze ktokolwiek używa w ogóle tego okienka z procentami zoomów ;) no właśnie też myślałem że wszyscy znają to i owo. ale sporo osób prosiło o ten klip więc nakręciłem druga sprawa 3-4 w nocy spane po 2H z rzędu. Myliło mi się wszystko z tego powodu tak dużo pomyłek w angielskim :> no i druga sprawa jestem totalnym amatorem w robieniu tutorialów zdecydowanie bardziej wolałem branie ludzi pod skrzydło i uczyłem ich aby sami się uczyli, a nie z tutków. Edited May 27, 2013 by Kramon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts