Fargate Napisano 3 Czerwiec 2013 Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Witam Wizualizacja domu jednorodzinnego. Jest to odświeżenie starej wizualizacji istniejącego projektu. W kwestii architektury niewiele miałem do powiedzenia (nic :P) Piszcie co się podoba a co nie - potrzebuje spojrzeć na to krytycznym okiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W Art Napisano 3 Czerwiec 2013 Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Dla mnie bomba . Jak trawę robiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 3 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Trawa zasiana VRayScatter'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3k Napisano 3 Czerwiec 2013 Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Jest okej jak dla mnie. Rzeczy do których mogę się przyczepić to te krzaczory przed budynkiem, wyglądają jakoś za bardzo identycznie. Druga sprawa to ta droga / chodnik - wygląda jakby była mokra. Rozumiem, że wcześniej padało?:P Duży plus natomiast za zieleń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 3 Czerwiec 2013 Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Fajne światło i trawsko. Tak ogólnie to ostanie ujecie jest świetne co do wcześniejszych to chyba troszkę przesadziłeś z reflectem w materiale drogi wygląda jak mokry, no i te monotonne zwielokrotnione krzaczki chociaż daj im jakąś różnorodną skale a nie jeden powielony 10 razy :) na drugim ujęciu rozjaśniłbym troszkę niebo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 3 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Dzięki za uwagi, zgadzam się z tym co napisaliście. Będę pamiętał przy następnej wiz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 3 Czerwiec 2013 Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Przy tych dużych oknach fajnie by było jak by coś znalazło się w środku nawet uproszczone modele i zamiast tej zasłony jakąś firankę o dużej przezroczystości, będziesz miał nadal ładne odbicia na szybach a równocześnie powstanie głebie wnętrza budynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi