Napisano 3 Czerwiec 201311 l Witam Wizualizacja domu jednorodzinnego. Jest to odświeżenie starej wizualizacji istniejącego projektu. W kwestii architektury niewiele miałem do powiedzenia (nic :P) Piszcie co się podoba a co nie - potrzebuje spojrzeć na to krytycznym okiem :)
Napisano 3 Czerwiec 201311 l Jest okej jak dla mnie. Rzeczy do których mogę się przyczepić to te krzaczory przed budynkiem, wyglądają jakoś za bardzo identycznie. Druga sprawa to ta droga / chodnik - wygląda jakby była mokra. Rozumiem, że wcześniej padało?:P Duży plus natomiast za zieleń.
Napisano 3 Czerwiec 201311 l Fajne światło i trawsko. Tak ogólnie to ostanie ujecie jest świetne co do wcześniejszych to chyba troszkę przesadziłeś z reflectem w materiale drogi wygląda jak mokry, no i te monotonne zwielokrotnione krzaczki chociaż daj im jakąś różnorodną skale a nie jeden powielony 10 razy :) na drugim ujęciu rozjaśniłbym troszkę niebo
Napisano 3 Czerwiec 201311 l Autor Dzięki za uwagi, zgadzam się z tym co napisaliście. Będę pamiętał przy następnej wiz :)
Napisano 3 Czerwiec 201311 l Przy tych dużych oknach fajnie by było jak by coś znalazło się w środku nawet uproszczone modele i zamiast tej zasłony jakąś firankę o dużej przezroczystości, będziesz miał nadal ładne odbicia na szybach a równocześnie powstanie głebie wnętrza budynku