Napisano 5 Czerwiec 201311 l Szybki termin, na szybkie spotkanie, ale mam nadzieję, że frekwencja dopisze i jakoś to będzie. Dajcie znać, czy sobota będzie ok, czy jednak niedziela? Proponujcie jakieś ciekawe miejsca - pogoda może nie być łaskawa, więc plener raczej odpada? Lista obecności: Fargate Arthus !Ewert Blejsoid voyager
Napisano 7 Czerwiec 201311 l Proponuje wypad do Padbaru i zbiórkę koło fontanny na rynku. Myślę że najlepiej spotkać się w sobotę co by niedziela była na ewentualnie doprowadzanie się do pionu (w razie co :P )
Napisano 7 Czerwiec 201311 l dajcie znac w jakiej knajpie będzie spotkanie, jest kilka osob chętnych w firmie i chcemy sie dołączyć
Napisano 7 Czerwiec 201311 l Kurde, jestem chętny ale nie wiem czy się pojawię. Zależy czy ogarnę naukę... W sobote i niedziele mam kolokwia a na następny tydzień się egzaminy szykują.
Napisano 7 Czerwiec 201311 l Sążnie. Jak nas tam 4 ma być to ja pasuje i czekam aż się termin dogodny trafi...
Napisano 7 Czerwiec 201311 l Może zróbmy tak, przesuńmy termin na koniec czerwca/początek lipca, tak więc studenci będą już po sesji, będzie też cieplej zapewne. No i przede wszystkim napiszmy PW do ludzi, którzy chodzili na zloty wcześniej, poddział zloty/meetingi jest tak ułożony na forum że ledwo co go widać. Pozdro :)
Napisano 8 Czerwiec 201311 l Autor Też tak myślę, jak mają być 4 osoby, to chyba nie ma co faktycznie. Czaki pisał że też dzisiaj nie da rady. Środek sesji w sumie, nic dziwnego... Dobra, to jutro ogarnę jakąś ankietę na temat terminu itp.
Napisano 18 Czerwiec 201311 l Może zróbmy tak, przesuńmy termin na koniec czerwca/początek lipca[...] W tym terminie masz mój miecz ;)