bartolomeo Napisano 11 Czerwiec 2013 Napisano 11 Czerwiec 2013 no ja się wiadomo_co_zrobiłem wszystkimi kolorami tęczy. może nie trailer a gameplay, ale co tam.
Juzwa Napisano 11 Czerwiec 2013 Napisano 11 Czerwiec 2013 Jest moc :) Zastanawia mnie tylko czy niedlugo jeden z takich gigantow typu Ubisoft nie powtorzy akcji jak R&H. Bo widac ze budzet takiej gry spokojnie dorownuje niejednej produkcji filmowej. Propów nasr....li cała masę, ale nie ma przepychu, wiadomo co i gdzie sie znajduje. Bo w takim Crysis'ie 3 to mometnami sie gubilem co i gdzie, az sie odechciewalo grac, moze dlatego wciaz nie przeszedlem do konca
michalz00 Napisano 11 Czerwiec 2013 Napisano 11 Czerwiec 2013 Ładnie to wygląda, grafika super, mnóstwo fajnych detali. Ale krew w żyłach mrozi beznamiętny głos tych jego kompanów, tak jakby już zabijali tych wirtualnych wrogów od lat... i nie robi to na nich żadnego wrażenia ;)
dziadek3D Napisano 11 Czerwiec 2013 Napisano 11 Czerwiec 2013 wiedziałem, że gry są głupie i nudne.... ale żeby aż taaaaaak.....::))
Rekomendowane odpowiedzi