fiszkas Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Haj, wrzucam mój pierwszy model samochodu. Wiem, że jest krzywy i jest wiele niedoróbek ale jak na pierwszy model to mnie satysfakcjonuje :) Użyte programy: 3DS Max + Vray, Photoshop. Studio: HDRI: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Pierwsze dwa bardzo fajne, pierwsze szczególnie do mnie przemawia oczy potwora z mroku :) natomiast to osadzenia na mapie hdri nie za bardzo ci wyszło przepaliłeś mapkę otoczenia a dwa coś nie tak jest z saturacja kolorów na niej. Ale ogólnie na duży plusior rób następne autka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Pierwsza fajna. reszta mi się nie podoba. Ogólnie to ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiszkas Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Dzięki za komentarze. Jeśli chodzi o render HDRI to taki raczej dodatek, był robiony na szybko. Miałem go nie dodawać, ale skusiłem się w ostatniej chwili :) Pomysł na pierwszy render narodził się dość spontanicznie: widziałem kilka razy taki efekt i pomyślałem, że przed umieszczeniem na forum tego drugiego renderu fajnie by było coś takiego zrobić, ale wątpiłem czy się uda. Na szczęście wyszło lepiej niż myślałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi