Gość wiomat Napisano 15 Czerwiec 2013 Share Napisano 15 Czerwiec 2013 (edytowane) Witam, Dotyczy 3ds max 2014. Coś przypadkiem kliknąłem na tym lewym pasku i gdzieś się zapodział. Czy ktoś wie jak go włączyć? Edytowane 15 Czerwiec 2013 przez wiomat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 15 Czerwiec 2013 Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Czołem. Ale czego dokładnie Ci tam brakuje? W tym okienku sam sobie dopasowujesz widoki/ustawienia okien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wiomat Napisano 15 Czerwiec 2013 Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Właśnie o to chodzi, że brakuje mi całego tego okienka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonLightning Napisano 15 Czerwiec 2013 Share Napisano 15 Czerwiec 2013 a może byś to rozwinal na strzałce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 15 Czerwiec 2013 Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Już rozumiem. :) widzisz na górze "Workspace: Defalut"? Pobaw się tymi ustawieniami, tam masz manage - pokombinuj. Teraz niestety nie jestem w stanie sprawdzić tego i napisać dokładnie co i jak - ale na pewno tam uda Ci się albo zresetować okna i tak dalej. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wiomat Napisano 15 Czerwiec 2013 Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Dziękuje, wystarczyło zrestartować (reset to default state). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi