Fadzu Napisano 15 Czerwiec 2013 Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Witam tak jak w temacie. Wymodeloalem kilka postaci ale nie mam pjecia jak zrobic teskture ciala wiem jak zrobic teksture glowy. Prosze abby ktos mi pomogl nie moge isc dalej bo nigdzie nie moge tego zznalaezc a bez testuroanie ani rusz dalszym etapie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turboultra Napisano 22 Wrzesień 2013 Share Napisano 22 Wrzesień 2013 spróbuj tego: http://www.digitaltutors.com/tutorial/773-Texturing-a-Realistic-Human-in-Maya-and-ZBrush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 22 Wrzesień 2013 Share Napisano 22 Wrzesień 2013 Niedawno odpowiadałem w jednym wątku jak zrobić texa z falturą skóry. Jeśli chodzi o malowanie przekonującego texa dla ciała to metoda ta sama, ale polecam pooglądać przed malowaniem dobre modele na zbrushcentral i cgfeedback. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi