straszak Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 No zdecydowalem sie wziasc w tym udzial... hmm... nie to ze bym byl jakis bardzo dobry w animacji :)... ale moze sobie poradze zobaczymy :)... Narazie wstepne rigowanie... aha... oczywiscie w character studio... zobaczymy co z tego wyjdzie... No zapomnialbym :)... oczywiscie kategoria walka... prawdopodobnie 1 na 1... a moze tylko 1 :).... ale jeszcze do konca nie wiem.
Master Kiełbaster Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Będzie pokazany poroces rigowania krok po kroku kostka po kostce?
straszak Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 czepiasz sie ?... czy mi sie wydaje... oczywiscie ze nie... to by bylo nieco nudne chyba
Ka21k Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Kurde ja chetnie bym coś podpatrzyl, bo jak na razie to nic nie wiem o rigowaniu
straszak Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Napisano 31 Sierpień 2004 No widze ze musze cos dodac... bo o mnie zapomnicie... wszyscy cos robia a tu u mnie nic sie nie dzieje... hehe... jak narazie to walcze jeszcze z riggowaniem... troche wolno mi to idzie... teraz jestem przy bioderkach :)... aha... mam juz pierwsze proby animacji.. to tak na rozgrzewke... tylko dodam pozniej bo nie mam narazie gdzie tego wrzucic :(
straszak Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Napisano 1 Wrzesień 2004 No dorzucam obiecana animacje... Lala_scene.zip
chveti Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 za nisko chyba uniesiona ta noga co nią wykop robi...animka poza tym ok
Kris_R Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Brakuje dynamiki... przełożenia siły podczas wykopu... najbardziej to widać na biodrach i przeniesieniu ruchu na stopy... tu jeszcze sporo pracy... sam tak kopnij a zobaczysz jak Tobą szarpnie... i ta stopa na której lala stoi w czasie wykopu tak się kręci jak karuzela jednostajnie. Ma się to niestety nijak do faktycznego stanu rzeczy :) Ale fajnie że już się zaczyna ruszać! Bardzo fajnie :)
straszak Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Napisano 2 Wrzesień 2004 dzieki za uwagi :)... dorzucam jeszcze jeden kruciutki tescik animacji... ruch jeszcze nie skonczony niestety... teraz musze jeszcze popracowac nad zaplanowaniem filmiku i zawagowac w koncu porzadnie lale. lala_scene1.zip
Kris_R Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 Nie czepiając się na razie szczegółów... (w końcu to wip) to jestem jak najbardziej na TAK! Kopie :) Jak ją 'zwagujesz' to pamiętaj o pięściach itp. Ale teraz ten ruch wyszedł już dużo lepiej...
Rekomendowane odpowiedzi