skalpel3d Napisano 19 Czerwiec 2013 Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Witam nie za bardzo wiedziałem jaki dac tytuł :) Od wczoraj w max 2013 zrobił mi się taki patent gdy przyciskam suwaki pzy parametrach numerycznych tak materiałów, obiektów czy ustawień renderowanie to zmienia mi po jednym kliknięciu o liczbę całkowitą a nie jak do tej pory o dziesiętne czy setne szczególnie męczące jest to wszędzie tam gdzie zakres pracy jest 0-1. Czy jest gdzieś opcja za to odpowiedzialna ? czy niestety tylko reinstalacja maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormwind Napisano 19 Czerwiec 2013 Share Napisano 19 Czerwiec 2013 customize/preferences/general Spinners > Precision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 21 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2013 (edytowane) Dzięki ale nie trafnie;) sam rozgryzłem nie precysion a ustawiony na 1 snap i zaznaczone use snap Edytowane 21 Czerwiec 2013 przez skalpel3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi