Kramon Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Stary projekt robiony na konkurs stwierdziłem że już nie będę go poprawiał i kontynuował tylko opublikuje. Doszedłem do finału. BEHANCE - więcej info itp [ATTACH=CONFIG]90962[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
plasti Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 wyglada jak dla invidii :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kramon Posted July 2, 2013 Author Share Posted July 2, 2013 wyglada jak dla invidii :) taki był zamiar strasznie lubię pattern 6 kątów a i ostatnio rendery Nvidi mi się podobały więc tak chciałem odwzorować ten styl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plasti Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 bardzo fajnie wyglada, spory detal calkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kramon Posted July 4, 2013 Author Share Posted July 4, 2013 bardzo fajnie wyglada, spory detal calkiem Czyja wiem czy taki spory detal. w sumie nogi są bardzo proste i baza też jedynie co w okół główki, no ogólnie głównego korpusu się coś dzieje :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrRambo Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 rzuca się w oczy właśnie wygląd nóg. całość jest taka nabrzdykana kablami i szczegółami, a nogi bardzo proste, tym bardziej, że są duże i bardzo widoczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts