difo Napisano 10 Lipiec 2013 Napisano 10 Lipiec 2013 (edytowane) Witam jestem świeżak tutaj na forum , chciałbym się pochwalić moją 3 kopletną sceną w życiu jeśli chodzi o 3d Maxa, bardzo mnie wciągnęło 3d wiec coraz bardziej zagłębiam sie w tą dziedzine grafiki, a wcześniej zajmowałem sie grafiką 2d i malarstwem artystycznym. Wiem że dużo tu jeszcze brakuje i można bardziej wycisnąć.. ale się uczę.. Przedstawiam wam mój własny projekt na motocykl.. Edytowane 10 Lipiec 2013 przez difo
ch3steros Napisano 10 Lipiec 2013 Napisano 10 Lipiec 2013 Jestem wielkim fanem motocykli, ale na tym by kręgosłup nie wytrzymał dłużej niż 20 min, i to nie tylko przez to siedzisko, ale i brak podnóżek. i minus za brak miejsca na pasażerke albo i dwóch pań.
difo Napisano 10 Lipiec 2013 Autor Napisano 10 Lipiec 2013 fakt to singiel do prucia szos, a co do podnóżków nogi chowają się za owiewkę... ale fakt pozycja opływowa jak najmniejszy opór powietrza , z resztą ci co zasuwają przyklejają sie do baku i to była inspiracja też....
Sebazx6r Napisano 11 Lipiec 2013 Napisano 11 Lipiec 2013 Trochę lepiej to wyglądało na miniaturce. Dużo niedoróbek. Jako motocyklista wiem ze te owiewki nie maja sensu bo nie ma się za czym schować a wszystko przez bak. Nie wyborczym sobie jazdy natym motocyklu. Stopka centralna w motosporcie przyczepiona do owiewek tez nie pasi. Chyba już miałes go dosyć i kończyłeś na szybko. Zawias starego typu. Bardziej to wygląda na przerobionego GSXR olejaka. Fajnie ,że próbujesz, no ale pora zrobić coś nowego lepszego , gdzie wahacz nie pęknie razem z za mocno naciągniętym za chudym łańcuchem. P.S. z tak umiejscowionymi podnóżkami jak piszesz parkingówka gwarantowana. Ciśniesz następny. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi