Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam jestem świeżak tutaj na forum , chciałbym się pochwalić moją 3 kopletną sceną w życiu jeśli chodzi o 3d Maxa, bardzo mnie wciągnęło 3d wiec coraz bardziej zagłębiam sie w tą dziedzine grafiki, a wcześniej zajmowałem sie grafiką 2d i malarstwem artystycznym. Wiem że dużo tu jeszcze brakuje i można bardziej wycisnąć.. ale się uczę.. Przedstawiam wam mój własny projekt na motocykl..

Edytowane przez difo
  • Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Jestem wielkim fanem motocykli, ale na tym by kręgosłup nie wytrzymał dłużej niż 20 min, i to nie tylko przez to siedzisko, ale i brak podnóżek.

i minus za brak miejsca na pasażerke albo i dwóch pań.

Napisano

fakt to singiel do prucia szos, a co do podnóżków nogi chowają się za owiewkę... ale fakt pozycja opływowa jak najmniejszy opór powietrza , z resztą ci co zasuwają przyklejają sie do baku i to była inspiracja też....

Napisano

Trochę lepiej to wyglądało na miniaturce. Dużo niedoróbek. Jako motocyklista wiem ze te owiewki nie maja sensu bo nie ma się za czym schować a wszystko przez bak. Nie wyborczym sobie jazdy natym motocyklu. Stopka centralna w motosporcie przyczepiona do owiewek tez nie pasi. Chyba już miałes go dosyć i kończyłeś na szybko. Zawias starego typu. Bardziej to wygląda na przerobionego GSXR olejaka.

Fajnie ,że próbujesz, no ale pora zrobić coś nowego lepszego , gdzie wahacz nie pęknie razem z za mocno naciągniętym za chudym łańcuchem. P.S. z tak umiejscowionymi podnóżkami jak piszesz parkingówka gwarantowana.

Ciśniesz następny. Pozdro.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności