Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam jestem świeżak tutaj na forum , chciałbym się pochwalić moją 3 kopletną sceną w życiu jeśli chodzi o 3d Maxa, bardzo mnie wciągnęło 3d wiec coraz bardziej zagłębiam sie w tą dziedzine grafiki, a wcześniej zajmowałem sie grafiką 2d i malarstwem artystycznym. Wiem że dużo tu jeszcze brakuje i można bardziej wycisnąć.. ale się uczę.. Przedstawiam wam mój własny projekt na motocykl..

Edytowane przez difo

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jestem wielkim fanem motocykli, ale na tym by kręgosłup nie wytrzymał dłużej niż 20 min, i to nie tylko przez to siedzisko, ale i brak podnóżek.

i minus za brak miejsca na pasażerke albo i dwóch pań.

Napisano
  • Autor

fakt to singiel do prucia szos, a co do podnóżków nogi chowają się za owiewkę... ale fakt pozycja opływowa jak najmniejszy opór powietrza , z resztą ci co zasuwają przyklejają sie do baku i to była inspiracja też....

Napisano

Trochę lepiej to wyglądało na miniaturce. Dużo niedoróbek. Jako motocyklista wiem ze te owiewki nie maja sensu bo nie ma się za czym schować a wszystko przez bak. Nie wyborczym sobie jazdy natym motocyklu. Stopka centralna w motosporcie przyczepiona do owiewek tez nie pasi. Chyba już miałes go dosyć i kończyłeś na szybko. Zawias starego typu. Bardziej to wygląda na przerobionego GSXR olejaka.

Fajnie ,że próbujesz, no ale pora zrobić coś nowego lepszego , gdzie wahacz nie pęknie razem z za mocno naciągniętym za chudym łańcuchem. P.S. z tak umiejscowionymi podnóżkami jak piszesz parkingówka gwarantowana.

Ciśniesz następny. Pozdro.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.