Levan Napisano 19 Lipiec 2013 Share Napisano 19 Lipiec 2013 (edytowane) Temat: "Miasto nocą" Proszę o przypięcie wątku. Czas malowania: 1,5 h. Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. Prace umieszczamy w tym wątku. Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 03.08.2013 23:59:59 SONDA: 04.08.2013 (czas trwania 3 dni) Edytowane 3 Sierpień 2013 przez Levan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 19 Lipiec 2013 Share Napisano 19 Lipiec 2013 Bat happens :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 20 Lipiec 2013 Share Napisano 20 Lipiec 2013 (edytowane) EthicallyChallenged - klimat jest batmanowy jak nic :) Jakieś ~30min.Jeszcze będę się tym bawić bo narazie jeden wielki blur wyszedł :D Edytowane 2 Sierpień 2013 przez pumax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diem Napisano 20 Lipiec 2013 Share Napisano 20 Lipiec 2013 pumax, świetny motyw z tym księżycem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 21 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2013 Czy może ktoś przypiąć wątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 23 Lipiec 2013 Share Napisano 23 Lipiec 2013 (edytowane) Edytowane 26 Lipiec 2013 przez Sidre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 24 Lipiec 2013 Share Napisano 24 Lipiec 2013 Poranny targacz powoli wtacza się na zacho, znam to miejsce =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 24 Lipiec 2013 Share Napisano 24 Lipiec 2013 ... a najlepsze jest to ze zupełnie nieświadomie mi tak wyszło. Po godzinie sie zorientowałem że stoje na torach od WKD pomiędzy ochotą a zachodnim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LittleMy Napisano 25 Lipiec 2013 Share Napisano 25 Lipiec 2013 .. Shine bright like a diamond .. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 25 Lipiec 2013 Share Napisano 25 Lipiec 2013 (edytowane) Witam. Dane mi jest po raz pierwszy uczestniczyć w tej bitwie. niedawno bo o 21 wróciłem z libacji alkoholowej, ale byłem za kierowcę więc byłem w stanie wykonać swoje smarowidło, oto ono: Pytanie dlaczego taki super temat wystąpił dopiero w 174 edycji? czas 75 minut, bez dodatkowych pomocy. Edytowane 25 Lipiec 2013 przez jankazmierczuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 26 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2013 Termin został przesunięty do niedzieli 28.07 - ze względu na reklamę na stronie głównej max3d.pl :) Dlatego jak ktoś jest chętny to zapraszamy do udziału w aktualnym TSP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Lipiec 2013 Share Napisano 26 Lipiec 2013 Ja tylko dodam, że od tej edycji zwycięzcy będą dodawani do galerii TSP - bardziej uporządkowanej http://max3d.pl/gallery/speedpainting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 26 Lipiec 2013 Share Napisano 26 Lipiec 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 27 Lipiec 2013 Share Napisano 27 Lipiec 2013 Bardzo fajne prace się do tej pory pojawiły. Strasznie dawno nie brałem udziału, trzeba nadrobić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 27 Lipiec 2013 Share Napisano 27 Lipiec 2013 Oparte na faktach. Nazwiska i nazwy ulic zostały zmienione. Wszelka zbieżność przypadkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agigi Napisano 27 Lipiec 2013 Share Napisano 27 Lipiec 2013 Hej wszystkim :D To moj pierwszy post na tym forum ^^ [ATTACH=CONFIG]91210[/ATTACH] mam nadzieje, ze uda mi sie jeszcze cos w kolorze wrzucic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 28 Lipiec 2013 Share Napisano 28 Lipiec 2013 Chciałbym zgłosić tą pracę do głosowania. 1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diem Napisano 29 Lipiec 2013 Share Napisano 29 Lipiec 2013 Grass, rozwaliłes system :D Wspomagałeś się jakimś programem 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 30 Lipiec 2013 Share Napisano 30 Lipiec 2013 Diem - modo i photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 31 Lipiec 2013 Share Napisano 31 Lipiec 2013 Levan, chyba nie wrzuciłeś obrazka na serwer, Twoja praca się nie wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 2 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2013 Dzisiaj, po 00:00 pojawi się sonda, dlatego jeśli ktoś ma jeszcze jakąś pracę to wrzucajcie. leander: dzięki, zaraz poprawie. Mój serwer znowu padł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 5 Sierpień 2013 Share Napisano 5 Sierpień 2013 jedno z dłuższych tsp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Sierpień 2013 Share Napisano 8 Sierpień 2013 Czy ta edycja się już*skończyła? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 8 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2013 Tak, dzisiaj puszcze sondę po 00:00. Myślałem że ktoś jeszcze dorzuci jakieś prace. Wrzucajcie do północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi