Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Mam na imię Tomek i choć jestem już na forum od jakiegoś czasu, to jeszcze nie dzieliłem się swoimi pracami.

Pierwszą animką jaką wrzucam jest krótkie promo które zrobiłem z planem podsyłania swoim klientom.

Założenie było takie by zrobić je w czasie nie dłuższym niż tydzień (wliczając rendering) i ma przedstawiać jakiś realny zakres moich możliwości przerobowych w tym zakresie czasu.

http://www.youtube.com/watch?v=QHzsaEVMUJE

http://youtu.be/QHzsaEVMUJE

Ostatecznie bazowa część animacji powstała w 4 dni + 3 dni dłubania, przerabiania, dopieszczania.

100% After Effects + VC Optical flares i Particular

W związku ideą całego przedsięwzięcia, stwierdziłem że zanim to podeślę komukolwiek, przydało by się trochę konstruktywnej krytyki. I to zadanie dla was :)

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo fajne, powodzenia. Nie wiem tylko, czy samo 'that' jest poprawne w takim zdaniu ale juz na pewno jest go za duzo. Duga sprawa, z polskim tez by zadziałało ;)

Napisano

Jestem ciekaw czy tylko mi się to rzuci ale obraz zdaje się kiepsko współgrać z tekstem. Zamiast działać wspólnie zwalczają się na wzajem. Mogę albo obejrzeć cały klip ignorując tekst, albo czytać tekst ignorując obraz.

Napisano

przyjemne w odbiorze. nie znam się na animacjach, wspomnę tylko o tym co zwróciło moją uwagę - tekst pojawia się zbyt wolno, muszę robić pauzy czekając na kolejne wyrazy i zmniejsza to dynamikę całości.

Napisano
  • Autor

Dzięki za miłe słowa i opinie. Widzę że to tekst jest najbardziej problematyczny tutaj, więc może jeszcze z nim powalczę.

olaf napisał:
Nie wiem tylko, czy samo 'that' jest poprawne w takim zdaniu

Konsultowałem tekst z tłumaczem i mi go zatwierdził, więc myślę że tak.