difo Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 [ATTACH=CONFIG]91200[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]91202[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]91199[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]91201[/ATTACH] Inspiracją był model Mclaren oldsmobile MK1 zmieniona stylistyka z zachowaniem pewnych oldskulowych linii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szosz Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Pomysł niezły, ale kolor jest do zmiany Link to comment Share on other sites More sharing options...
difo Posted July 27, 2013 Author Share Posted July 27, 2013 jest to dobry kolor w połączeniu ze złotym, bo taki mam zamysł , jeśli Ci się nie podoba to już kwestia gustu albo się podoba albo nie, ale fakt jeszcze nie mam 100% na to aby kolor który wiem jaki ma być po rendzerze ciężko taki mi uzyskać przynajmniej jest zbliżony , jestem świeżak w 3d ale się uczę. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
YetoKnight Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Mi także kolor nie przypada do gustu. I rzuca się w oczy brak tablic (szczególnie z tyłu). Poza tym jest ciekawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szosz Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 To może jak nie kolory TO studio, ale stawiam na kolor, a pokombinuj z kolorem i wrzuć jakąś wioskę, może biały, podatkowy z niskim glossem, albo głęboki granat w czerń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts