Napisano 31 Marzec 200321 l Autor Tak, jak obiecałem. Przesyłam poprawionego konika. Tak, jak radziliście, poprawiłem kopyta, nogi zrobiłem bardziej masywne, dodałem parę mięśni i chyba lekko zwiększyłem głowę. :D:D:D Czekam na komentarze. Giorgione
Napisano 31 Marzec 200321 l Autor Tak na szybko dodałem ucho do głowy rycerza. Wiem że jeszce to mizernie wygląda. Postaram się jak najszybciej poprawić. :(:(:(:(
Napisano 31 Marzec 200321 l Ładnie to sie prezentuje ale on nie ma jak widac oczywiscie wysunientego czoła postaraj sie cos z tmy zrobic i chyba za bardzo szczeke ma do przodu walnieta hehe ale mozliwe ze ma tak byc :)
Napisano 31 Marzec 200321 l no ucho to jednak musisz poprawic...wyglada jakos dziwnie...a co do konika to nadal nie poprawiles ogona..czy tak zostanie juz?
Napisano 1 Kwiecień 200321 l Autor Nie mam pojęcia, co zrobić z tym ogonem?:(:(:(:( Co do głowy gostka, to przesunę mu troszkę szczękę do tyłu i oczywiście poprawię uszko.:D:D Giorgione
Napisano 1 Kwiecień 200321 l Autor Dodam i chuba powiększę szyjkę - to będzie rycerz chory na tarczycę:D:D:D Giorgione
Napisano 1 Kwiecień 200321 l hehe...a propo rycerza...zalaczm Ci TUTAJ zdjecia referncyje ubioru rycerzy...pewnie je juz widziales...ale moze inni nie:)
Napisano 1 Kwiecień 200321 l Autor Dzięki za linka. Jeszcze tego nie widziałem. Bardzo fajne, he, he.. Jeszcze raz dzięki. Giorgione
Napisano 1 Kwiecień 200321 l Autor Trudno powiedzieć. Jeszcze się nad tym nie zastanawiałem - jeśli chodzi o tego rycerza. Coś z tego na pewno - bo jest bardzo fajne.;)[yes] Wiecie może jak mam zrobić rzeczkę płynącą - użyć particle, czy po prostu zanimować plane`a???? Giorgione
Napisano 1 Kwiecień 200321 l chyba lepiej wyjdzie jak zrobisz z plane + mozesz dodac jakies efekty z particle:)
Napisano 1 Kwiecień 200321 l plane z animowanym noise\'m albo siakims innynm modyfikatorem... mialem gdzies w pdf\'ie tutek o tym... jak znajde, to Ci wysle na maila... pozdroofki
Napisano 1 Kwiecień 200321 l co do ucha ,to ->tutaj jest taki bardzo fajny gif animowany , o robienu ucha ..
Napisano 3 Kwiecień 200321 l no uszko juz ekstra :):)...tylkko te jablko adama nie powinno byc troche nizej? ja bynajmniej tak mam [lol][rotfl]
Napisano 6 Kwiecień 200321 l ... smok to swietny model, jak sie patrzy! Ja bym jeszcze dorobil mu przednie lapy, takie nie za duze, cos jak u T-REX\'a, ale to juz kwestia gustu. Gratulacje! [spox] Rycerzyk nawet, nawet... Konik mi sie bardzo podoba tylko razi mnie w nim jedna rzecz - te kopyta. [lol2] Wyglada to troche tak, jak by mu sie mialy zaraz nogi w kostkach zalamac. Ogolnie bardzo fajno! [wow] Pozdrawiam! [Edited on 6-4-2003 by Viggo] [Edited on 6-4-2003 by Viggo]
Napisano 7 Kwiecień 200321 l Autor Dzięki za opinie. Postaram się jak najszybciej poprawić błędy i umieścić uploada. Giorgione[piwo][piwo][piwo][piwo][piwo]
Napisano 8 Kwiecień 200321 l czekamy na dalsze updaty hehe ale zdaje mi sie ze hmm chyab zaniebdujesz prace albo poswiecasz czas bitwie ?? co nie ?
Napisano 10 Kwiecień 200321 l Autor Za dużo czasu pośięcam na gargulcu, ale postaram sie i niedługo cos wrzucę.\\ Czy gargulec może brać udział w bitwie?????????
Napisano 10 Kwiecień 200321 l wydaje mi sie, ze nie, poniewaz prace nad nim rozpoczales przed oficjalnym ogloszeniem tematu bitwy... aczkolwiek, gdybys go nie prezentowal wczesniej na forum, to i tak by to pewnie nie mialo znaczenia... zreszta niech sie wypowie jakis moderator, tudziez juror pozdroofki :)
Napisano 14 Kwiecień 200321 l Autor Sorki,że tak mało, ale chwilowo wiszę na dyplomie. :o:o:o:o:o:o Giorgione
Napisano 28 Kwiecień 200321 l Autor Jak na razie to zajmuj e si edyplomem, więc upgrade`ów będzie małao. Na razie mały morfing błowy smoka - otiweranie i zamykanie gęby, marszczenie nosa i brwi, zamykanie pazurków. No i kości
Napisano 28 Kwiecień 200321 l widze, ze sie bawisz w kontrolery... :) dobra sprawa... hmmm... ladnie, ladnie - mozesz jeszcze jakies SOLVERY pododawac - w ogonie na przyklad albo w skrzydlach (bo dla szyi chyba zobiles, tak? moze zle widze...) beda baaaardzo pomocna w animacji, tudziez ustawianio poz... pozdroofki
Napisano 26 Maj 200321 l Autor Sorki, że tak długo nic z tym nie robiłem - maturka i dyplom w innej szkole - ale jutro upgrade gwarantowany. Giorgione;);)
Napisano 26 Maj 200321 l Ukłąd kości mi sie podoba , bardzo fajnie ułożony :D , ale tak pokazałabys tego smoka z renderku z dodatkiem wygladajacym hehe
Napisano 27 Maj 200321 l Autor OKI. To poprawione rysunki, jeszcze nie końcowe wersje. Rysunek 1 smok w krótkiej animacji
Napisano 20 Czerwiec 200321 l Autor Dobra! Znalazłem znowu troszkę czasu i dalej kontynuje rozpoczętą prackę. Na razie początki budowli - zamek.
Napisano 20 Czerwiec 200321 l ap. most zwodzony jest za długi... jest prawie 2x dluzszy, niz wysokosc tej kraty w bramie...
Napisano 20 Czerwiec 200321 l Autor Tak wiem . Postaram się go poprawić. Na razie jeszcze jedon ujęcie. Giorgione
Napisano 20 Czerwiec 200321 l Piknie Giorgione! Piknie .... :D:D:D:D:D:D:D [piwo][piwo] Powodzenia :D SiD