Paveu69 Napisano 13 Sierpień 2013 Napisano 13 Sierpień 2013 Siema! Ostatnio temat trochę ucichł, czas go wskrzesić! Kiedy się spotykamy? Gdzie? Ankieta odnośnie terminu, a co do miejscówki, to podawajcie jakieś propozycje, coś się wybierze.
Kr3tz Napisano 14 Sierpień 2013 Napisano 14 Sierpień 2013 I'm all in. Dla mnie najlepiej jakoś we wrześniu :]
Paveu69 Napisano 29 Sierpień 2013 Autor Napisano 29 Sierpień 2013 Coś kiepsko widzę to spotkanie, tylko 3 osoby w najpopularniejszym terminie? Może by wrzucić temat na główną, tylko komu to zlecić? Pisałem do CzAk1'ego, ale nie odpowiedział...
Blejsoid Napisano 30 Sierpień 2013 Napisano 30 Sierpień 2013 To że ktoś zagłosował na jakiś termin nie musi znaczyć że żaden inny mu nie pasuje. Jak ma być większy meeting to można powysyłać jakąś szablonową wiadomość do ludzi którzy pisali w poprzednich tematach coby ich skłonić do odwiedzenia tego wątku i głosowania. Albo można uznać że zlot będzie 14 września i tylko poinformować wszystkich. I tak nie ma magicznego terminu który każdemu będzie pasować. Ja tam mogę przyjść nawet jak będą 4 osoby, przecież nic nie stoi na przeszkodzie żeby po małym spotkaniu spróbować zrobić większy zlot.
!Ewert Napisano 2 Wrzesień 2013 Napisano 2 Wrzesień 2013 Przypadkiem trafiłem, fajnie że teraz znowu się pojawił. Chętnie przyjdę.
Rekomendowane odpowiedzi