Napisano 13 Sierpień 201311 l Siema! Ostatnio temat trochę ucichł, czas go wskrzesić! Kiedy się spotykamy? Gdzie? Ankieta odnośnie terminu, a co do miejscówki, to podawajcie jakieś propozycje, coś się wybierze.
Napisano 29 Sierpień 201311 l Autor Coś kiepsko widzę to spotkanie, tylko 3 osoby w najpopularniejszym terminie? Może by wrzucić temat na główną, tylko komu to zlecić? Pisałem do CzAk1'ego, ale nie odpowiedział...
Napisano 30 Sierpień 201311 l To że ktoś zagłosował na jakiś termin nie musi znaczyć że żaden inny mu nie pasuje. Jak ma być większy meeting to można powysyłać jakąś szablonową wiadomość do ludzi którzy pisali w poprzednich tematach coby ich skłonić do odwiedzenia tego wątku i głosowania. Albo można uznać że zlot będzie 14 września i tylko poinformować wszystkich. I tak nie ma magicznego terminu który każdemu będzie pasować. Ja tam mogę przyjść nawet jak będą 4 osoby, przecież nic nie stoi na przeszkodzie żeby po małym spotkaniu spróbować zrobić większy zlot.
Napisano 2 Wrzesień 201311 l Przypadkiem trafiłem, fajnie że teraz znowu się pojawił. Chętnie przyjdę.