bigos Napisano 17 Sierpień 2013 Share Napisano 17 Sierpień 2013 Cześć chciałem pobrać 3ds max ale na stronię jest wersja 2014 a kolega opowiadał mi że lepiej 2012 bo 2014 jest słabsza i tak dalej,ale pytanie jednak jest do was czy to prawda bo znając go to pewnie strasznie przesadza. Drugie pytanie skąd mogę pobrać jeszcze wersję 3ds max 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 17 Sierpień 2013 Share Napisano 17 Sierpień 2013 Z oficjalnego źródła chyba nie pobierzesz. Tylko użytkownicy opłacający subskrypcję mają dostęp do starszych wersji. Nie wiem jak studenci. Natomiast w czym aktualna wersja jest "słabsza" jak to określa Twój kolega od starszych? Poproś go o konkrety na poparcie takiej tezy. Jedyny być może problem, to żeby w pełni wykorzystać jego możliwości, sprzęt (karta grafiki) też nie może być "antyczny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos Napisano 17 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2013 Problem z głowy zrobiłem sobie konto studenta i mam do wyboru wersje. Sorka że tego nie sprawdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 17 Sierpień 2013 Share Napisano 17 Sierpień 2013 Kolega ktory Ci naopowiadal, ze 2014 jest slabszy od 2012 chyba sam ma slabszy dzien;) 2014 jest bardziej wydajny, i ma troszke wiecej opcji. Np defalutowo ma wmontowane partikle ktore w 2012 musisz stosowac jako platny plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos Napisano 17 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2013 Znam go dlatego postanowiłem spytać się osób siedzących w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 17 Sierpień 2013 Share Napisano 17 Sierpień 2013 i podgląd preview podczas generowania prewek, 2012 tego już nie miał. sam trackview potrafił spowalniać viewport, mam wrażenie że 2014 też sobie lepiej z tym radzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi