Napisano 8 Luty 201411 l Autor Dziękuję, Mariusz :) Jeśli w semestrze to nawet w przeciągu miesiąca po trochę, a jeśli w czasie wolnym to parę dni.
Napisano 15 Sierpień 201410 l Autor Cześć, wrzucę 3 rzeczy dla odświeżenia :) Na razie posucha przez inne zobowiązania, ale za miesiąc zrobię większy update :) Pozdrawiam! Bardzo chętnie przyjmę uwagi dotyczące konceptu stroju, w tym temacie brakuje mi doświadczenia. (To jest Lightning z Final Fantasy, był konkurs na design jej wdzianka) Edytowane 15 Sierpień 201410 l przez pici
Napisano 15 Sierpień 201410 l Autor Dzięki olaf Mam jeszcze coś takiego. Dla przyjaciela, portret jego psa.
Napisano 15 Sierpień 201410 l Autor A, powinnam napisać, że to jest Lightning z serii final fantasy, a ja zrobiłam zbroję i miecz :) Dzięki za komentarz
Napisano 3 Wrzesień 201410 l Autor Cześć, mam nowy obrazek do pokazania :) Niedawno współpracowałam z cosplayerką Sofią Ajram (Orobas Cosplay). Zrobiłam dla niej szkic według którego ona stworzyła swój strój Irelii z League of Legends i była w nim na PAX Prime. Design jest odmienny od tego w grze, chciałam zrobić to trochę po "swojemu" z zachowaniem klimatu postaci i większą ilością detali :) Tutaj można obejrzeć album ze zdjęciami: http://imgur.com/a/1wsDG Irelia redesign:
Napisano 15 Grudzień 201410 l Wow, dawno tu nie byłam, a nadal świetnie się dzieje i coraz lepiej - świetne kolory i pomysły na kompozycję. Bardzo kreatywne concepty no i z malarstwem tradycyjnym też jest nieźle - super, podziwiam.
Napisano 16 Grudzień 201410 l Autor No wlasnie boje się że zepsuję ciąg dalszy ale zobaczymy :P Dzięki ludzie, strasznie mi miło! Kiciputek :*