pici Napisano 8 Luty 2014 Autor Share Napisano 8 Luty 2014 Dziękuję, Mariusz :) Jeśli w semestrze to nawet w przeciągu miesiąca po trochę, a jeśli w czasie wolnym to parę dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pici Napisano 15 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) Cześć, wrzucę 3 rzeczy dla odświeżenia :) Na razie posucha przez inne zobowiązania, ale za miesiąc zrobię większy update :) Pozdrawiam! Bardzo chętnie przyjmę uwagi dotyczące konceptu stroju, w tym temacie brakuje mi doświadczenia. (To jest Lightning z Final Fantasy, był konkurs na design jej wdzianka) Edytowane 15 Sierpień 2014 przez pici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Sierpień 2014 Share Napisano 15 Sierpień 2014 super kreska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pici Napisano 15 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2014 Dzięki olaf Mam jeszcze coś takiego. Dla przyjaciela, portret jego psa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 15 Sierpień 2014 Share Napisano 15 Sierpień 2014 Concept postaci bardzo miodny, najbardziej mi się podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pici Napisano 15 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2014 A, powinnam napisać, że to jest Lightning z serii final fantasy, a ja zrobiłam zbroję i miecz :) Dzięki za komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pici Napisano 3 Wrzesień 2014 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Cześć, mam nowy obrazek do pokazania :) Niedawno współpracowałam z cosplayerką Sofią Ajram (Orobas Cosplay). Zrobiłam dla niej szkic według którego ona stworzyła swój strój Irelii z League of Legends i była w nim na PAX Prime. Design jest odmienny od tego w grze, chciałam zrobić to trochę po "swojemu" z zachowaniem klimatu postaci i większą ilością detali :) Tutaj można obejrzeć album ze zdjęciami: http://imgur.com/a/1wsDG Irelia redesign: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pici Napisano 14 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2014 Cześć :) wrzucam szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 14 Grudzień 2014 Share Napisano 14 Grudzień 2014 Super teczka :) jestem ciekaw jak zostanie wykończony ostatni szkic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciputek Napisano 15 Grudzień 2014 Share Napisano 15 Grudzień 2014 Wow, dawno tu nie byłam, a nadal świetnie się dzieje i coraz lepiej - świetne kolory i pomysły na kompozycję. Bardzo kreatywne concepty no i z malarstwem tradycyjnym też jest nieźle - super, podziwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Grudzień 2014 Share Napisano 15 Grudzień 2014 Smerfna teczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pici Napisano 16 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2014 No wlasnie boje się że zepsuję ciąg dalszy ale zobaczymy :P Dzięki ludzie, strasznie mi miło! Kiciputek :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi