Gość emizes Napisano 18 Sierpień 2013 Share Napisano 18 Sierpień 2013 Mam taką scenę: Potrzebuje umieścić plane, tak aby zrobić skos tego pomieszczenia (zakryć go). Jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 18 Sierpień 2013 Share Napisano 18 Sierpień 2013 1. Selekcja pomieszczenia, włącz selekcję "plane", przycisk "create", zaznacz kolejno wierzchołki, utworzy się nowa płaszczyzna. 2. Selekcja pomieszczenia, włącz selekcję "border", zaznacz obwód "dziury", przycisk " cap". 3. Selekcja pomieszczenia, włącz selekcję "edge", zaznacz dwie leżące naprzeciwko siebie krawędzie, przycisk "bridge". To trzy sposoby. Pewnie jeszcze jakieś by się znalazły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość emizes Napisano 18 Sierpień 2013 Share Napisano 18 Sierpień 2013 Wersja pierwsza zadziałała idealnie. Druga i trzecia nie chciała u mnie zadziałać, pewnie dlatego, że coś źle poustawiałem. Bardzo dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi