Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

mniodzio :)

male ale.. wieksza felga niepociaga za soba szerszego rozstawu mocowania srub... przeskaluj to bo wyglada jak monster truck :P (z monster garage)... no chyba ze jst dobrze a mi sie tylko w oczach mieni :P (pol dnia meble skrecalem.. sic! )

• Odpowiedzi 83
  • Wyświetleń 7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Ale mocowania praktycznie zostały takie same. Pozatym to zalezy od piasty, wiec mozna powiedziec ze niewiadomo jaka tam jest :] Jeszcze poprawie te felgii i chyba juz takie zostawie. W sumie Ford GT40 ma felgii podobnego rozmiaru, tyle ze nie takie szerokie.

Napisano

Bardzo ładne i efektowne. Lakier również niczego sobie. Pracuj dalej.

Napisano
  • Autor

Jak juz sie zaczne bawic to sie powstrzymać nie moge. Poszerzyłem nadkole i felge :) Oczywiście to tak dla zabawy ... tak nie bedzie w finalnej wersji.

Napisano

Z przerażeniem zaczynam stwierdzać że mi się podoba ;)

Ale nadal uważam że tuningowanie takiego klasyka to zbrodnia. Wóz traci przez to charakter oryginalnego lamborgini.

Jako Miura jestem na nie... jako zwykły samochodzik sportowy jest ok.

Napisano
  • Autor

Wiem o co Ci chodzi Batou ... ale mam troszke odmienne zdanie :) Oczywiscie kazdy ma swoje zdanie ale ja uwazam ze wymiana felg i obniżenie w zadnym wypadku nie narusza konstrukcji auta. Nie mowie oczywiscie o przypinaniu zbędnych plastikowych badziewi, bo jestem tego przeciwnikiem. Ale dobre felgi (nie koniecznie te ktore podobały sie twórcą auta) i jego obnizenie ( co nadaje mu agresywnej sylwetki ) myśle ze mu nie zaszkodzą :) Szanuje Twoje zdanie i nie zamieszczam tu mojej wypowiedzi zeby sie sprzeczac :p Pozdrawiam ! Jedzcie PIZZE ludzie :)

Napisano
  • Autor

Aha .... mam pytanie. Tylko odpowiedzcie :p Robic to auto z tym poszerzonym nadkolem bo sam juz nie wiem, czy z normalnym oryginalnym ? Myśle ze zrobie z oryginalnym ale chcialem sie utwierdzic w przekonaniu. Dzieki z gory za wypowiedzi :D

Napisano

wg mnie ogolny zarys samochodu jest bardzo ladny poszerzone nadkola roxujom ale felgi sa chyba z deka przesadzone ( za glebokie ) mozna odniesc wrazenie ze jest to buda od miury a podwozie od gokarta i przez to takie fele osadzone

Napisano

Jestem nowy ale na samochodach troche się znam (chyba) bo na modelingu to nie za bardzo. Ogólnie Miura Piękny samochód jest i nie widze potrzeby "tjuningu" hehe. Co do felg to racja - Osadzone bardzo głęboko - zazwyczaj osadzenie jest pośrodku szerokości felgi - a tu ta felga to chyba ogromnych rozmiarów. Są przecież granice nadkoli. Ale jak znam życie to ja sie nie znam.

Pozdrawiam

Napisano

MC-Maxim, rób koniecznie oryginał. Wersja 2ningowa fajna, ale oryginał fajniejszy :)

Może po zrobieniu oryginału znajdziesz czas na modyfikacje, np. MiuraKart, Monster Truck Miura alboco... :)

pozdr,

Imaginner

Napisano
  • Autor

OK .... ale felgii te zostawiam. Tego na bank nie zmienie :) Troszke je jeszcze przerobie.

Napisano

hhehhehe , jeszcze przerobisz ? no to ladnie :P ..... w sumie bedziemy oceniac jakosc wykonania a nie to czy fura moglaby jezdzic w realu.....

Napisano
  • Autor

Chodzi mi ze przerobie ten srodek :] A teraz bede dłubał powoli zawieszenie ... do karoserii wroce pozniej. Miałem wene i zrobiłem tyle. Kiedy wrzuce cos nowego tego nie wiem. Pozdrawiam !

ps. Myśle ze dokładniejsze wykonanie jest zbędne bo i tak nie wiem czy to bedzie wogole widoczne przy renderach.

Napisano
  • Autor

Szkielet auta juz cały prawie gotowy :) Oczywiscie go tu nic nie widac ... no troszke widac. No i pierwsza proba otwarcia karoserii ... jeszcze duzo przede mna.

Napisano

coraz wiecej tu pussików widze na forum ... ah te detale ;)miejmy nadzieje ze bedzie z nich pozytek :)

Napisano

milusi milusi milusi milusi milusi milusi milusi milusi milusi milusi milusi milusi

Napisano
  • Autor

Ło ..... ale miałem stopa :| Nic nie robilem od ostatniego posta na Maxie :) Postaram sie wrzucic cos za jakiś czas ... moze sie zmobilizuje do powrotu do 3D. Pozdrawiam ! :)