jaceks Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 12 tutoriali Cinema4D r15 prezentowanych na Siggraph 2013. Wszystko w jednym miejscu. Dla zainteresowanych do pooglądania. http://greyscalegorilla.com/blog/tutorials/12-tutorials-and-presentations-from-siggraph-2013/
makak Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 Prezentacje są dosyć ciekawe. Szczególnie podobała mi się Scott'ego Burnsa. Za to mniej Nicka Campbell'a, trochę chyba lał wody.
jaceks Napisano 5 Wrzesień 2013 Autor Napisano 5 Wrzesień 2013 Goryl trochę przyhamował od jakiegoś czasu. Więcej jest ostatnio tutoriali/eksperymentów innych osób na jego stronie niż jego samego. Zresztą w zasadzie zlikwidował na Vimeo swój tutorialowy profil a wszystko "dzieje się" już na firmowym. Teraz więcej surfuje po wodach Puerto Rico...
michalz00 Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 Szczególnie podobała mi się Scott'ego Burnsa. Też mi się ta prezentacja najbardziej podobała. A to chyba dlatego, że mam bardzo podobne podejście. Daleko mi do eksperta od 3D, a jednak coś tam sobie tworzę ;) Jeszcze spróbuję wykorzystać triki z prezentacji Potocnik'a, o oświetlaniu sceny bez GI. Sprytnie to wyglądało :)
Rekomendowane odpowiedzi