Napisano 31 Sierpień 200420 l Ktora z ksiazek na amazonie dotyczaca maxa jest najbardziej wartosciowa? Dzieki wielkie za wasze opinie. Pozdrawiam.
Napisano 31 Sierpień 200420 l Autor chodzi mi o wartosc :) naukowa :) bo wlasnie mysle nad kupnem ksiazki. Widzialem na helionie nowa pozycje z tym ze chyba niewiele sie rozni od ksiazki 3dsmax5 w tej nowej z tego co widze jest opis mentala maxscriptu troszke itp. a co sadzicie o ksizkach Digital Texturing & Painting , Digital Lighting & Rendering 3ds max 6 Animation ?? sa w nich jakies konkretne informacje nie ograniczajace sie do prezentacji podstawowych narzedzi i technik modelowania , texturowania , animacji ???
Napisano 31 Sierpień 200420 l Poczytaj opinie na samym amazonie. Digital Texturing mam, ale nie polecam raczej. DL&R tez mam, ale jeszcze nie przeczytalem ;)
Napisano 31 Sierpień 200420 l opis Mental`a? ........ 4 strony (nie wiem czy w całości), Max Script?........ pewnie opis jak włączyć Macro recordera i tyle, bo reszta "wykracza poza zakres tej książki"- częste zwroty w książkach Helionu.
Napisano 31 Sierpień 200420 l Autor greg_jg -> wlasnie :) to najwieksza bolaczka helionowskich ksiazek :) . A ja chcialbym wlasnie ksiazke z prawdziwego jak to sie mowi zdarzenia :) w ktorej bedzie cos konkretnego niemusi byc to ksiazka all in one :) bo zazwyczaj takie ksiazki sa ogolnikowe. Przegladne komentarze na amazonie i cos moze wybiore . A jak z przesylka jest ? szybko paczka dochodzi ? jesli bym z amazona zamawial.
Napisano 31 Sierpień 200420 l jak cos znajdziesz to napsiz koniecznie:) ja przeczytalem wszystkie tez pare ksiazek z helionu ale max projekty i rozwiazania jest najlepsza pozycja tylko ze tam jest wciaz maloo:( pozdrawiam
Napisano 31 Sierpień 200420 l A jak z przesylka jest ? szybko paczka dochodzi ? jesli bym z amazona zamawial. Dwa lata temu zamowilem ksiazke w grudniu przed swietami (okres prezentowy) i szla 4 tygodnie. Ale pozatym wszystko bylo OK.
Napisano 31 Sierpień 200420 l A jak z przesylka jest ? szybko paczka dochodzi ? jesli bym z amazona zamawial. Ja wlasnie dostalem ksiazke z amazon.com, 10 dni szlo.
Napisano 1 Wrzesień 200420 l To ile paczka bedzie szla zalezy od wariantu, ktory wybierzesz. Im chcesz szybciej, tym jest drozej. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/596194/ref=br_bx_c_2_0/102-4406754-4481713
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Autor dzieks za info. dr Ug jak przeczytasz Digital Lighting & Rendering to zapodaj swoja recenzje :) na temat tej ksiazki .