adek Napisano 25 Wrzesień 2013 Napisano 25 Wrzesień 2013 (edytowane) Bot & Dolly to studio projektowe, które w niesamowity sposób łączy dziedzinę grafiki z inżynierią, a konkretnie automatyką i robotyką. Na stronie firmowej możemy przeczytać "Mała firma z dużymi robotami". Zobaczcie film BOX. Pełna treść: Box od BOT and DOLLY Edytowane 25 Wrzesień 2013 przez Adek
deshu Napisano 25 Wrzesień 2013 Napisano 25 Wrzesień 2013 "Box & Dolly to studio projektowe" Chyba jednak Bot, nie Box:)
adek Napisano 25 Wrzesień 2013 Autor Napisano 25 Wrzesień 2013 Dzięki. Poprawione. Wszędzie widzę boxy.
deshu Napisano 25 Wrzesień 2013 Napisano 25 Wrzesień 2013 (edytowane) To przez scenę startową blendera :P Obejrzałem wiec do tematu: Efekt jest niewiarygodny. Ciężko uwierzyć że tak dobrze można skalibrować projektor z ruchomymi ekranami. Momentami wszystko wygląda jak 3d. Edytowane 25 Wrzesień 2013 przez deshu
ezils Napisano 25 Wrzesień 2013 Napisano 25 Wrzesień 2013 Jak dla mnie, rewelacja. Realizacja i przygotowanie na pewno do łatwych nie należały. GMUNK i ekipa dali rade, ponownie. Jestem ciekaw jak to wygladalo z innej perspektywy :D
michalz00 Napisano 26 Wrzesień 2013 Napisano 26 Wrzesień 2013 Na mnie większe wrażenie zrobiła ta prezentacja kung-fu z ich stronki :) No i widzę, że ten system był używany przy produkcji Gravity. http://www.botndolly.com/gravity Po tym filmie będą jeszcze bardziej rozchwytywani :)
Rekomendowane odpowiedzi