adek Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 (edited) Bot & Dolly to studio projektowe, które w niesamowity sposób łączy dziedzinę grafiki z inżynierią, a konkretnie automatyką i robotyką. Na stronie firmowej możemy przeczytać "Mała firma z dużymi robotami". Zobaczcie film BOX. Pełna treść: Box od BOT and DOLLY Edited September 25, 2013 by Adek Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshu Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 "Box & Dolly to studio projektowe" Chyba jednak Bot, nie Box:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted September 25, 2013 Author Share Posted September 25, 2013 Dzięki. Poprawione. Wszędzie widzę boxy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshu Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 (edited) To przez scenę startową blendera :P Obejrzałem wiec do tematu: Efekt jest niewiarygodny. Ciężko uwierzyć że tak dobrze można skalibrować projektor z ruchomymi ekranami. Momentami wszystko wygląda jak 3d. Edited September 25, 2013 by deshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezils Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Jak dla mnie, rewelacja. Realizacja i przygotowanie na pewno do łatwych nie należały. GMUNK i ekipa dali rade, ponownie. Jestem ciekaw jak to wygladalo z innej perspektywy :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalz00 Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Na mnie większe wrażenie zrobiła ta prezentacja kung-fu z ich stronki :) No i widzę, że ten system był używany przy produkcji Gravity. http://www.botndolly.com/gravity Po tym filmie będą jeszcze bardziej rozchwytywani :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts