Napisano 25 Wrzesień 201311 l Bot & Dolly to studio projektowe, które w niesamowity sposób łączy dziedzinę grafiki z inżynierią, a konkretnie automatyką i robotyką. Na stronie firmowej możemy przeczytać "Mała firma z dużymi robotami". Zobaczcie film BOX. Pełna treść: Box od BOT and DOLLY Edytowane 25 Wrzesień 201311 l przez Adek
Napisano 25 Wrzesień 201311 l To przez scenę startową blendera :P Obejrzałem wiec do tematu: Efekt jest niewiarygodny. Ciężko uwierzyć że tak dobrze można skalibrować projektor z ruchomymi ekranami. Momentami wszystko wygląda jak 3d. Edytowane 25 Wrzesień 201311 l przez deshu
Napisano 25 Wrzesień 201311 l Jak dla mnie, rewelacja. Realizacja i przygotowanie na pewno do łatwych nie należały. GMUNK i ekipa dali rade, ponownie. Jestem ciekaw jak to wygladalo z innej perspektywy :D
Napisano 26 Wrzesień 201311 l Na mnie większe wrażenie zrobiła ta prezentacja kung-fu z ich stronki :) No i widzę, że ten system był używany przy produkcji Gravity. http://www.botndolly.com/gravity Po tym filmie będą jeszcze bardziej rozchwytywani :)