adek Napisano 27 Wrzesień 2013 Napisano 27 Wrzesień 2013 Wiedźmin 3: Dziki Gon - making of przygotowany przez kaskaderów z ekipy Stunt Forces. Pełna treść: Wiedźmin 3: Dziki Gon - kaskaderski making of
plasti Napisano 27 Wrzesień 2013 Napisano 27 Wrzesień 2013 ogień!! az mnie ciary przeszyly! widac mokap w Alwernii, czyli po staremu :)
adek Napisano 27 Wrzesień 2013 Autor Napisano 27 Wrzesień 2013 Lubię takie rzeczy oglądać. Chętnie bym kiedyś wpadł na jakąś sesję zobaczyć*z bliska.
ch3steros Napisano 28 Wrzesień 2013 Napisano 28 Wrzesień 2013 Ja mam takie pytanko czemu od 1.30 do 1:49 gdy pojawia się viewport z majki to postacie są "boxowate", że aż wali po oczach. Nie powinni być robieni HP?
plasti Napisano 30 Wrzesień 2013 Napisano 30 Wrzesień 2013 Ja mam takie pytanko czemu od 1.30 do 1:49 gdy pojawia się viewport z majki to postacie są "boxowate", że aż wali po oczach. Nie powinni być robieni HP? bo to jest prevka robiona z blokow i prostych laczen na skinie, aby szybko mozna bylo podejrzec i wprowadzic ew poprawki, modele hp madaje sie zawsze modyfikatorami na modele lp, wiec jest to podwojna korzysc,
Selena Napisano 30 Wrzesień 2013 Napisano 30 Wrzesień 2013 świetna zabawa:) gratuluję, wyszło fantastycznie:) oby więcej takich produkcji
Rekomendowane odpowiedzi