Napisano 27 Wrzesień 201311 l Wiedźmin 3: Dziki Gon - making of przygotowany przez kaskaderów z ekipy Stunt Forces. Pełna treść: Wiedźmin 3: Dziki Gon - kaskaderski making of
Napisano 27 Wrzesień 201311 l ogień!! az mnie ciary przeszyly! widac mokap w Alwernii, czyli po staremu :)
Napisano 27 Wrzesień 201311 l Autor Lubię takie rzeczy oglądać. Chętnie bym kiedyś wpadł na jakąś sesję zobaczyć*z bliska.
Napisano 28 Wrzesień 201311 l Ja mam takie pytanko czemu od 1.30 do 1:49 gdy pojawia się viewport z majki to postacie są "boxowate", że aż wali po oczach. Nie powinni być robieni HP?
Napisano 30 Wrzesień 201311 l Ja mam takie pytanko czemu od 1.30 do 1:49 gdy pojawia się viewport z majki to postacie są "boxowate", że aż wali po oczach. Nie powinni być robieni HP? bo to jest prevka robiona z blokow i prostych laczen na skinie, aby szybko mozna bylo podejrzec i wprowadzic ew poprawki, modele hp madaje sie zawsze modyfikatorami na modele lp, wiec jest to podwojna korzysc,
Napisano 30 Wrzesień 201311 l świetna zabawa:) gratuluję, wyszło fantastycznie:) oby więcej takich produkcji