Gość monika88 Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 Przepraszam..jestem mocno początkująca, uczę się sama i przy metodzie prób i błędów nagle okazało się ze brakuje mi okienka[ATTACH=CONFIG]91784[/ATTACH]...jak je włączyć? prooosze o pomoc ....z góry bardzo dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l337 Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 Pewnie jesteś w expert mode. Naciśnij ctrl+x albo button który masz w prawym dolnym rogu: "Cancel expert mode". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 Jezeli nie jestes w expert mode, a po prostu zgubilo ci sie to okno, to prawym klawiszem myszki kliknac na gorna pusta przestrzen (tam gdzie znajduja sie ikonki) i wybrac Command Panel : http://www.cechowski.com/xxx.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość monika88 Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 dziękuje :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość monika88 Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 (edytowane) ciągle nie ma ;/ włączałam wszystko co kazaliście ;/ brakuje mi konkretnie tego[ATTACH=CONFIG]91785[/ATTACH] Edytowane 2 Październik 2013 przez monika88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 jak by to było całe te boczne okienko to wystarczyło ctrl+x a w tym wypadku to jakaś poważniejsza sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 może customize>revert to startup layout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi